Wednesday, April 9, 2014

Password

salam..

now i'm handling dgn banyak sgt password yg perlu diingat, setiap hari banyak fasa2 kehidupan aku, yg dimulakan dgn password.. haha.... seb baik nk kiss budak2 x guna password...haha... stress dgn password2 ni sume... ke aku ni mmg slalu pkir mende yg kecik, lame2 melarat.. haishhhh

ade passwords yg every 3 bulan kene change... dh la date tidak same.. so that leh kate tetiap bulan ade je password yg kene ubah...hrms la, desktop la,etc hukhukhuk... smpi dah confius kadang2.. nk wat sume same.. ade yg nk alphebet aje, ade yg wajib mix with numbers...hailaaa

ade yang aku dh lupe.. dah save dalam iphone, skali misha delete plak notes tu.. huwaaaaa.. dgn pin KWSP, LHDN, x masuk sosial networks lagik.. hadoi... seb baik la mama skrg dh x berapa garang mcm harimau.. so chill.... mihmihmih

skrg musim audit.. jom la kite wat pre audit sebelum SIRIM datang.. jommmm... semoga hidup kite lebih bermakna dan apa yang kite kerjakan ni menambah manfaat pada yang lain...

gambar lama.
cubaan nak sabotaj kek adik.. hihi
k la... tata

No comments: