Friday, April 4, 2014

Anak-anak dan Birhday Cake

salam 2014..

sorry sbb xde any update untuk permulaan 2014. masih belum terlambat, SELAMAT TAHUN BARU semua..

end of last year, xde cite pasal achievement.. baby hana adalah achivement terbaik untuk aku tahun lepas.. hehehe.. awal tahun pulak xde target yang sy set, so anggaplah target sy adalah untuk capat impian2 yang blum terlaksana dari tahun2 sebelumnye :)

tajuk asal post ni nak abadikan kenangan anak2 bersama birthday cake masing2.. baby hana syukur alhamdullilah dh setahun.. masun bulan 3 ni dah setahun 3 bulan.. syukur.. syukur..


jarang blog pasal cite baby hana, bukan sbb mama x sayang adik tauu dik, sbb xde mase.. betul ckp org anak 2 ni same je sayang kite... mahal makin bertambah2 dan sama rata.. xde yang sket, xde yang banyak.. semuanye sayang.... ngehngehngeh.. tapi mama slalu je upload gambar adik kat instagram kannn... heeeeee

anak no 2 ni adalah mase untuk kite buat penambahbaikan untuk mane yang terkurang mase 1st baby.. learning prosess untuk parenting x penah ade limit kann.. :) Alhamdullilah adik hana masih BF, tapi dh x pakai CD... ngehnghngeh.. mama kecundang, semua CD dh dijual.. ade 3 je kot dalam simpanan.. kahkahkah

time adik hana ni jugak mama rajin cube macam2 resepi solid food, google sane sini.. alhamdullilah ade peluang dan pengalaman untuk itu.. x sangka best.. cube 4 day rule.. besh besh..  skrg mama tgh blajar nk wat bento comel2 utk kakak.. ari2 wat bekal untuk kakak tapi x de deco.. nnti ye kakak.. tgu mama abes wat kajian pasal bento nye deko dulu.. hehe.. kakak dh school..ade mase aku cite pasal kakak dan alam persekolahan pulak yep..

so jom layan gambar kiddos with her cakes.
Hana is 1!!
abaikan titik kat tgh2 cake tu.. kakak sabotaj, jeles sbb cake adik lawo.. sabar kak.. hihi
adik muka boring ajek.. mihmihmih
ok , now turn kakak plak, compilation gambar cake dari umo setahun...

cake besar dari org.. hihi
 
umo 2 tahun..
time ni baru pas pantang... adiahnye adalah baby hana.. :D
dah pandai rase menghargai :)
latest mase bulan 3 baru2 ni.. cake terbaek abad ini dari kak ita masam manis.. :)

 
alhamdullilah, semoga kami diberi kesihatan yang baik untuk terus meraikan birthday anak2.. lately kesihatan sgt x memuaskan.. tp now dh ok..

pasal kerja, sgt memenatkan.. harap tabah, sabar dan terus berdedikasi dan bermotivasi... dgn ucapan dalam hati 'papa cepat la kaye' hakhakhak..

ok lah semua...
tata..

No comments: