Friday, August 2, 2013

OKBG rompers for sale : OSH kOSH

salam..

ni la nasib bile shopping x hengat.. pastu bile sampai x muat kat hana..

jom la ngk ni, nk let go... prefect size utk baby 3 - 4 bulan.. saiz kat baaju 6m

lai laiii... rm35 each... rm65 plus postage utk both..




berminat sms/whatsapp la saye
019 7343286

tata.. :)

small wristlet : COACH

salam..

small wristlet untuk di jual
reason : ade ade 3 wristlet.. x tau nape beli.. ngehngehngeh
cute utk dibawak beraya..

original beli dr US.. details sume ade kat gambar eak..
rege : rm180 termasuk poslaju...

 


 


comeyy kann,, pada sape2 yang nk COD area skudai pun boleh..
sms/whatsapp ya 0197343286 / shahira

tata.. :)

Thursday, August 1, 2013

Masak Sahur

Salam..

Alhamdullilah, diam x diam sudah 23 hari kite berpuasa.. Cepat sgt rasenye tahun ni.. Harap berjmpe lagi di Ramadhan akan datang..InsyaAllah

So dh 23 hari ni, baru lah leh aku cite, alhamdullilah lagi skali sbb most of the food for sahur are prepared by me.. syukur alhamdullilah... nikmat Tuhan bg kat aku, seronok memasak waktu sahur.. kadang x tdo... (jgn tiru ye)

Beras pun dh abes kene beli lagi, sedangkan kalu dulu 6 bulan 10kg pun susahh... wakakkaka.. mungkin ni aura semangat rumah baru, rasee sgt self of belonging kat dapur sendiri.. alhamdullilah.. misha pun asyik ckp, mama ni masakk jee... wahh.. misha pun dh acknowledge.. mihmihmih

Aku harap semangat ni berterusan smpi bile2.. suke ngk husband semangat makan waktu sahur.. even x sedap mane kot.. kihkihkih..

Kenape aku masak sahur? sbb aku laki aku kan niaga kat pasar ramadan, so selalunye aku makan mkn kat umah mak.. masak on weekend aje... :)

Jom la ngk gmbar, tp xde la semenggah mane pun.. :D



 







taraa.. xde la semua gambar aku captured.. tp ngk gambar pun dh happyy... rase lapor plakk.. kikiki.. ari ni nk try wat ikan percik.. nk google jap resepi.. jommmsss

tata..
salamm. :)