Thursday, August 1, 2013

Masak Sahur

Salam..

Alhamdullilah, diam x diam sudah 23 hari kite berpuasa.. Cepat sgt rasenye tahun ni.. Harap berjmpe lagi di Ramadhan akan datang..InsyaAllah

So dh 23 hari ni, baru lah leh aku cite, alhamdullilah lagi skali sbb most of the food for sahur are prepared by me.. syukur alhamdullilah... nikmat Tuhan bg kat aku, seronok memasak waktu sahur.. kadang x tdo... (jgn tiru ye)

Beras pun dh abes kene beli lagi, sedangkan kalu dulu 6 bulan 10kg pun susahh... wakakkaka.. mungkin ni aura semangat rumah baru, rasee sgt self of belonging kat dapur sendiri.. alhamdullilah.. misha pun asyik ckp, mama ni masakk jee... wahh.. misha pun dh acknowledge.. mihmihmih

Aku harap semangat ni berterusan smpi bile2.. suke ngk husband semangat makan waktu sahur.. even x sedap mane kot.. kihkihkih..

Kenape aku masak sahur? sbb aku laki aku kan niaga kat pasar ramadan, so selalunye aku makan mkn kat umah mak.. masak on weekend aje... :)

Jom la ngk gmbar, tp xde la semenggah mane pun.. :D



 







taraa.. xde la semua gambar aku captured.. tp ngk gambar pun dh happyy... rase lapor plakk.. kikiki.. ari ni nk try wat ikan percik.. nk google jap resepi.. jommmsss

tata..
salamm. :)

1 comment:

nanonano said...

rajen mami caca kite ni msk, hehe