Thursday, July 11, 2013

Salam 1 Ramadhan

assalamualaikum..

satu ramadhan

alhamdullilah, sehari dh puasa.. berjaya gak wat juadah bersahur.. keletang keletung kul 4pg bangun.. bersemangat ngk nasi masak 1 1/2 pot abes licin x sempat nk tinggalkn cha makan siang nye.. hikhikhik.. biasenye dulu sahur rumah mak, since dh pindah ni, jauhhnye la haii nk g.. kalu berbuka ok lagik.. hihihi

puasa kali ni, mcm biase meneruskan kelaziman berniaga kat pasar ramadhan.. lokasi gerai lebih kurang same mcm tahun lepas.. kawan2 yg nk datang dinasihatkan dtg awal.. takut kehabisan, tp this year arup tambah balang.. harap dapat puaskan hati peminat ribena laici dia tu.. :)) mmg penat dan hopefully my husband can cope with the kesibukan dan kepenatan dia tu.. dan dapat tarawih.. in sha Allah. :)

puasa kali ni, aku berpuasa dgn 2 org anak dara itu... mungkin kurang la mase puasa dgn budak, just on weekend sahaje.. so time masakkn nasi goreng utk kak cha hari sabtu ahad je. heeee... tp untuk adik, supply susu kene berterusan.. cabaran lebih tahun ni.. but it's fun!!..
tak sangka menjelang 6 bulan ni aku masih kehulur kehilir mengusung beg pam..alhamdullilah..x sangka.. even adik dh x fully bf.. tp aku akan pastikan dia dapat bm se maksimum dan selama mungkin.. amin...


cayang adik katenye..
ok la... dh nk start keje..
tata..

No comments: