Tuesday, June 25, 2013

wiken yg awsome..

salamm

last wiken was my awsome weekend with friends.. even a bit penat but overall is HAPPY...

HAPPY NO 1..

kami ke seremban yowww.. for what? ade house warming.. bunyi gedik di situ, ko dari jb dgn haze yg teruk area jb.. ok la, at least bawak anak2 jauh dr haze.. hikhikhik...

what friend for kann.. ni la kawan2 aku 24/7 korang tahuuu tak.. even kawan sekolah,kawan u atau kawan keje pun x serapat cam ni.. cam adik badek.. seriously.. aku sayang friendship ni.. hope smpi beranak cucu.. aminnn...

kami kawen lebih kurang same date, anak 1st batch haruslah date lebih kurang kan.. anak no 2 pun sameee... borak perkara yang same.. shopping pun same2 (alam maya lahh), kirim barang, bisness same2, like a sisterhood.. sayanngg sgt.. antara kawan2 yg pertama aku refer if ade pape yg mengusarkan jiwa.. hihi.. Alhamdullilah, asben2 kami pun ok2 je.. lebih kepada layannn.. :D


preggy time... (1 st batch)
ade lagi satu gathering, tp aku x join.. sbb baru naik week sebelum tu... mase tu perut lagi la, mak yong sgt2.. kikiki

taraa... anak sorang..

lepas tu ade la afew gathering yg ade aku pegi kadang kebetulan antar adik kat kl, (mmg saje2 scheduled sbnrnye.. hikhikhik)

myra's cukur jambul day!! skrg ni myra pun dh champion dah.. hihihi
Tokey PINO open table kat WONG SOLO, Shah Alam..

 
last but not least...  with new addiotional team members.. kami berjmpe kat Seremban.. Sarah's house warming.. aku mmg nk g sgt sbb nk jmpe diong pluss nk skodeng umah sarah.. kitchen cabinet dia lawooooo.. merembess aku.. hikhikhik


tara... ade yg x cukup, tp ni la yg paling ramai ade.. hihi

baby of 2013.. ehh.. ensem boy baju green tu dec 2012 baby..
nak balik dah... jom datang jb jommmmmm...
 
happy sangat and wish dapat berkawan smpi tua.. aminnn...
 
budak berdua ni plak bukan main happy berjalan.. dalam kete baik je.. balik tu singgah makan kat umbai.. papa kate replace anniversary threat yg x jadi g ari tu.. yahoooo..
 
pic chili crab je la cukup ek.. hihihi
bb hana yg baekk sgt, tdo..susu.. tdo susu jeee.. cayang adik..
kakak baik jugak lepas bg upah menan.. hikhikhik
ok la.. mase mencemburui saya..
 
happy no 2 ialah company trip ke USS..  pegi single mingle.. happy sbb g ngan kawan2.. tp sedih balik bile ngk org bawak anak2.. serious teringat arup and budak2.. oh mai, on wiken but children are not with me.. so sedih.. xpe la anak2 ngan papa.. nti kite g same2 ek.. loooking forward utk g ngan family... hukhukhukhuk
 
group photo
eh mama, muka happy plak kat sini.. kehkehkeh
ok lah tata.. sekian entry bergambar lepas soo long in silence mode..
muahhhhhh... :)

1 comment:

sharEna said...

hidup lagi ko? soalan nk makan penampo ni namanya ekekeke, ampunnnnnnn!!

lain lak muka hana dgn misha kan?