Thursday, November 8, 2012

salam november

salam..

entry utk bulan november.. owh november plss be kind for my family, my fren n me.. banyak sgt perkara yg sedang dan bakal berlaku dlm bulan november dan seterusnyee december.. fuhhhh

now tgh SIRIM audit.. harap2nye segala usaha kami selama nih, membuahkan hasil.. amin..

followed with CONQUAS assessment, sebelum tu mesti la team aku kene masuk dulu  random check kann.. kalu nk diikutkan schedule penuh dh smpi december.. january mase nk push push lakkkk.. hiiiii

in between assessment lak, ade QASHE week, which aku ni ade la pegang salah satu watak yg agak penting dlm event tu.. mau tak penting, kalu aku xde, xde la adiah, goodies, etc utk participants.. heeeeeee... tp kawan2 ramai, baik2 lak tu.. korang tolong angkat hamper yepp.. berat wooo..

opsss.. terlupa, dlm mase yg same, nk pindah umah jugak.. ayo yo yo.. tak bgtau pun tuan rumah bila last day kami, should be february la.. lepas bersalin.. semoga semuanye bersalam lancar.. amin...

p/s - title asal ialah Hi Adik!!.. tp kene tukar, sbb makin malalut x de cite pasal adik sgt.. hihi.. nnti mama taip pasal adik lak yek.. preparation almost the same, tp x ke arah pembaziran pun.. sbb dh ade xperience kan.. ecehhhhh..

esok nk g minum air gula.. jom join.. :D

ok la.. tata..
ade keje2 sebelum titisan darah terakhir nk wat nih...
babai...

No comments: