Wednesday, November 21, 2012

Botol Adik

salam,

hi semua...

a bit emotional day,  we have to return our beloved myvi.. sobsobsob.. mase untuk berjasa kepada kami sekeluarga sudah tamat.. kini tiba masanya JKQ berkhidmat utk org lain..banyak ssgt jasa kepada kami.. kehulur kehilir dgn dia.. g keje, g jemputan kawan2 kawen yg jauh2 sket, g bersalin, kl - jb balik hari mmg saje2 jek, tak penah susahkan poket aku, jadi penunggu kat butik fareeda, g amik stock kain, g ukur jalan, paling best jadi pick up mase niaga pasar ramadhan.. ribena laici satup!!!..

kenangan.. kenangan.. tadi amik gambar wat kenang-kenangan.. sedih lak, even aku ni cume penumpang terhormat kete tu...rase sedih tu bebetul terkesan.. papa pun ckp mende yg same, dia lagi lah yg bela kete tu, antar servis, bawak ari2.

thank a lottttt... semoga awak jmpe tuan yg baik dan cumil mcm kami.. :))

mesti ade yg tertanye2 kete ape plak yg aku tukar kan? alahhh kete mampu milik sajek, ade bonet boleh la menampung keluarga yg makin bertambah... syukur alhamdullilah.. :)

ok jom cite pasal adik plak..

aku dh order botol utk adik, kalu dulu order AVENT starter kits kot, ade set botol, teat, berus, etc.. kali ni nk tukar angin ke botol yg lebih stylo!!

cumil takkk...
nak menambahkn stylo dia, dia ade silikon sleeve kire additional accessories lah.. lain rege tapi.. hukhukhuk
nakkkk!!
aisshh, mak pulak yg hoverr kan.. hikhikhik.. bagus botol ni, sbb before this kite sibuk2 pasal bottle yg BPA free kan.. kali ni, parent ade option of choices and it is stainless steel feeding bottle!! sleeve tu utk avoid botol easily dented if anak2 baling..

aku dh order 1 utk adik.. utk kakak? x yah la sbb dia peminat setia Tommie Tippie.. kalu tukar lain, mmg x minum susu lah jawabnye.. hukhukhuk.. penah aku tukarkan botol weego, stylo jugak material kaca.. mmg dia xnk, smpi loya nk muntah.. jakun okeh anak aku nih.. hikhikhik

ok la.. tata
esok jb cuti.. yeahhhaaa.. tp xde kete, dok umah diam2 sajek.. hihi

p/s - leh cuci mata kak lin dh open spree utk Black Friday... :D


3 comments:

Ann Ilias said...

hai
kakak Micha sama mcm Alia
setia betul dgn botol TT sampai tukar lain pun tak mau susu
eh. Alia mcm lagi worst
dia nk TT pink no matter what
TT colour lain reject sama sekali
jakun betul
:D

sharEna said...

kete besor la tu..kabo jelerr..nyampoh tawwww

Hanani said...

pura kiki sangat comel dan stylo sampai akak pun tergoda membelinya untuk ammar