Monday, September 10, 2012

JJCM #006 teringin.. kacang pool dan restauran ZZ...

salam..

last week dah dapat rase yg ini..

kacang pool yg yummeh..
pastu xkn aku makan sorang kan, arup pun order la mee rebus utk dia... ade cendawan + udang... aku x rase pun sbb nawaitu mmg nk kacang pool semata... dan satu lagi menu yg aku x dapat mkn dgn nikmatnye... *laksa johor... :(

misha makan nasi goreng cina.. x amik gmbar sbb misha sibuk wat sepah.. hihi

mee rebus pak arup
semalam teringin nk makan mee rebus tulang... tp bkan nk mee rebus sgt pun, aku nk gigit2 daging tepi2 gear box tu.. yg lain laki aku tolong selesaikan.. hihihi..

mee rebus gear box.. rm8.50 weh.. harus laki aku menggeleng kalu x abes.. hihi
tapi menu yg 1 ni, x sapat lagik.. tggu hari 1 malaysia lah.. ma knk buat.. nnti adik tolong mak ye... kak long tlg ngk jek.. kikiki.. gmbar source dr intenet..

awak nampak sedap..
so far ni je la.. x tau la mengidam ke hape.. x kot.. x dapat xde la sedih.. tp sebut2 gak.. hikhikhik...

ok la.. tata semua..

No comments: