Wednesday, May 30, 2012

JJCM #005 Wong Solo, Bangi

Salam..

dh lame x update blog, konon dulu tetiap hari nk wat entry 'menjelang' our 3rd years anniversary.. hampess aje.. hikhikhik..sorry ye if ade yg tgu.. :)

ari ni aku nk share tempat makan wajib aku if g Bangi even kalu g Shah Alam.. hihihi....kalu korang nk try boleh la... pastu kalu korang nk tau tempat dia kt mane, sila google ye.. sbb aku x berapa ingat, arup ahli pelayaranku itu mmg ingat lah.. hihi.. yg aku tau, kalu kt bangi dgn dgn Bangi Kopitiam, kalu kat SA dekat ngan JAKEL..ngehngehngeh

nasi ayam bakar.. sedap... :)
rangup, misha ratah gitu aje...
ni 1st time cube, slalu nye amik udang / cumi
utk anak dara intan payung
smabal ayam penyet.. mmg terbaik...
mintak xtra sbb kalu nasi ayam bakar, xde sambal ni.. hihihi
ni je kami makan last week... x lalu sgt nk makan.. nasi pun x amik xtra, misha share ngan mama.. kalu korang g bangi, singgah sini k.. *iklan x berbayar.. ngehngehngeh

aku g sini, bukan restocked pun.. amik suzanna pre order yg dh order 3 minggu lepas.. senang ngk depan mata.. puas hati, if brooch x cun, leh tukar terus.. pastu beli sket wat jual dr butik bawah... stock amatkan limited.. mcm crazy sale plak gayenye.. itu pun lame gak aku tggu.. dapat 8 lai aje.. heheehehe... seb baik papa ngan misha bg kerjasama yg baik... luv both... :)

ni contoh suzanna eksklusif.. ade selai lagi if korang nak.. hihihi
k la.. tata... nnti entry anniversary bakal menyusul.. tp ntah bile.. hihihi

2 comments:

Mama Likha said...

eh... ayam bakar eh mama misha ? biasa klo kita ke wong solo, ayam penyet sokmo hehe

antalya said...

sedapnya ayam penyet.tp xmerasa la kot coz hubby tak gemar