Monday, May 14, 2012

Setiap 11 hb..

salam..

ya hampun... mcmmane aku leh lupe jumaat lepas merupakan birthday bulanan misha.. adeh... nk kate semakin dimamah usia, xde la tua sgt.. nk kata x ingat.. mana mungkin!!, dah la ade ade buat entry last friday.. adeh.. ape lah mama misha ini... hukhukhuk

anyway, happy birhday sayang.. u are 2y 2months now... mama and papa luv u soooooooo much... fuhhhh.. words also cannot desribe how much we luv u.. (:

being budak besar mama, skrg misha dh behave sket.. mende paling aku legeeeeeeeeee ialah bile aku lepaskan dia, dia akan lari2 just kt sekeliling kami aje.. kalu aku g pilih makanan, papa jaga seat, misha nk g kat aku, papa just let she go, dan mmg dia akan g kt aku je.. alhamdullilah... harap berkekalan.. senang hati.. kami dh test 3-4 kali .. arup suh aku cube utk percayakan anak sendiri.. bg dia peluang utk xplore.. hukhukhuk.. ye kadang2 aku sgt penakut, sbb penah ade kes kan.. phobia aku menjadi2 dan lum terpadam lagi... ^____^
instagram la konon... (:
ok la.. cukup smpi sini dulu... tata...

3 comments:

aziyana said...

comelnye anak dara ni...dh besar dh

cira said...

dh besar dh yana... dah leh dapat adik dh ni.. hihihi..

Mama Likha said...

hpyy 11th misha hehe tiap2 bulan kan mst nk ingat :). comel misha bila dh makin besar ni.... lain dr mase baby2 dulu :)


*apa nama instagram mama misha ?