Friday, May 11, 2012

Semuanye Chomel :)

salam..

tak leh la if x cite pasal yg berkait dgn anak dara ku yg baru sorang tu.. patutnye tetiap hari kene cerita pasal marriage life tp hari ni meronta2 tak tahan nk cerita gak..

hoyyeh... jom mulakan bab yg aku suke sgt nih.. :)

korang dh start beli baju raya ke? for those yg tempah baju, mesti dh start hantar kt tailor kan.. aku baru nk beli kain.. barang 3-4 lai sbb office ni banyak function.. selebihnye pakai baju cotton yg cira cotton sponsor sudah... tak lupe jugak tudung fareeda dr fareeda cira (shahira humaira).. sempat promote.. aawwwww..

but sorry,  stock x berapa ade.. clearance sale sedang berlansung..tggu ujung bulan kot, baru leh restocked.. mudah2an.. amin :)









ni antara yg dh order..geram la.. baju comey belaka... mcm nk amik semua.. ade lg ni yg berkenan di hati.. tggu harga yg lepas di'quote'..  saiz dh diupgrade kepada 3T ye raye ni.. hihihi...

antara wishlist yg nk tggu harga turun.. (^______^)


haishhhh... kalu nk suh letak wishlist mmg berjela.... tabahkan hati je laa.....

happy weekend uolssss.. eh, mane gambar hantaran yg dijanjikan smlm? aku ganti dgn ini pun besh kan..

cuci matee.. tata :)

3 comments:

ajasamah said...

cantik2 baju tu... order kat mana....

cira said...

thx ajasamah.. :)


kalu nk ikutkan hati mmg x kire siang malam, asyik la beli.. geram..

awak refer entry ni, harap leh bantu... :)

http://cicira.blogspot.com/2012/02/online-shopping-website-dan-personal.html

ajasamah said...

waa best nih.... tq for sharing...