Friday, May 11, 2012

Reminder for myself and teman2 seangkatan :D

salam..

wah panjang nye tajuk...

saje nk put note on date of some sort of home fair, furniture fare, etc.. hihhi.. maklum la, achik skrg dh ade minat baru.. actually minat tu lum bebetul wujud la... sbb kehangatan nk pindah umah lum terasa.. heeeeee..insyaAllah umah leh masuk by end of this year.. tp mungkin lajak la tahun depan la kot.. insyaAllah extension sket, kalu tabung ayam penuh (extend ye bukan renovation pun.. hihi)

ni antara 3 dates yg perlu aku ingat kalu nk barang2 rumah yg mampu milik..

location : Persada Johor

date :

1. Johor Furniture Fair 2012 - 25 May 2012 - 27 May 2012

2. 2nd Homefair 2012 - 05 October 2012 - 07 October 2012

3. Mega Home Fair 2012 - 16 November 2012 - 18 November 2012

ok lah, teringat dulu mase nk majlis, checklist mmg tiptop.. time frame ngan to do list pun menimbum dan aku mmg bebetul patuhi.. discipline okeh.. kalu nk ngk, leh la kaji balik entry yg lepas2... siap ade to do list tu weekend.. :)
 
so utk masuk umah ni, bajek pun ciput.. tp berangan setinggi gunung.. berangan free x pe.. hihi
 
reason aku save the date, aku blajar dr seorg rakan yg titipkan tips utk aku.. serious aku baru terpkir nk wat gini weh... kalu no one inform me, smpi sudah duit terkumpul akan kurang sket2 (bg org yg kurang disiplin cm aku la.. hihi)..
 
aku lum leh nk karang ayat, nk cite pasal tips tu, sbb aku lum wat lagi.. soon if dh berjaya aku cite eak.. doakan aku berjaya.. :)
 
ok la.. ni some ideas utk bilik tuan putri.. jom berangan :)
 


 
ok 3 pix je..thx pd yg share, sorry x save link tp semua tu aku save dr oversea website.. pink / purple adalah wajib.. tp sila sedar diri sbb bilik kecik aje... kehkehkehkehkkk... yg pasti dinding cat kaler pink eak cha..
 
ok lah.. happy wikenn.. :)

4 comments:

ღnFashyaღ said...

Yang no 3 smart n cute!

aziyana said...

iye..masuk rumah mmg pakai bnyk duit..silap2 boleh pokai kalo xplan...huhuhhu ikut nafsu semua nk cantik tp gitu le..adeh pening kepala mikior

LUTH ^_^ LUNA said...

suka yang first deco tu. nak ambik idea buat kat aiff la. btw ira ko x jwb pun lagi yg aku tanya pasal play centre for kids 2++ yr kat fb

cira said...

fasyha - yee... mmg sesuai dgn bilik yg kiut miut nnti.. hihi


yana - tu laaa.. dh la x kreatif... alahai... lg la manyak guna duit nk bg cun.. hihihi... kite serbu home fair plak pas ni k.. no matta fair or pc hair dah... bb fair je buleh.. hhi

at - aku dh reply dah... kt fb... sebenarnye aku pun x tau, sbb slalunye mmg ade classromm session.. tp x lame.. try nuri, sbb ade childcare belah petang nye