Friday, April 6, 2012

Payless Shoe, Jusco Bukit Indah

salam..

semalam, oleh sbb kami x jmpe2 alamat rumah kastemer aku, kami stay JJ bukit indah utk maghrib.. dlm perjalanan ke surau, terjmpe butik ni, name dia PAYLESS SHOESOURCE..

ape yg ade kt dalam ni agaknye eak.. aku mcm penah dgr mama blogger had mentioned kedai ni ade jual kasut budak yg cun2 with reasoanable price.. wahh.. kedai ade didepan mata plak... lepas solat, mmg kedai tu la yg dituju.. mmg rambang mata..tapi anak plak jadi QA/QC utk semua kasut/sandle.. harus la aku cecepat nk blah.. sebelum bersepah kedai tu.. ^____^

konsep kedai tu besh.. dia susun2 dh ikut saiz, kalu saiz 8, semua saiz 8 kat situ.. tinggal pilih ade.. sgt syiokkkk.. ade 2-3 pasang lagi yg aku kenan.. price range ade yg rm15, ade yg rm30 - rm59.. sume jenis sandle anak2 dara ni.. hehehe...

opss... kedai ni terletak di 1st floor, berdekatan tgh centre court JJ.. sebaris dgn summit, hush puppies, etc.. sesuai utk shopping kasut anak2, kasut utk papa ngan mama pun ade.. cun2 gak, tp x sempat nk belek lame, misha nk start wat hal.. kahkahkah

ni je yg sempat amik.... ok laa, kasut misha yg lain sume dh mengecik.. rugi tul beli mahal2.. tapi mmg kne beli sepasang utk raya... gedix mak misha ni... hahaha.. ari tu ngk kt JPO, ade yg kenan, tp xde no more size.. nnti kite carik lagik te chaaa..

size 8 okeh...
rm45 for 2... ok kannnn.. :)
lepas tu, terus je g makan.. sbb nk kejar masa antar tudung ke 2 org kastemer.. kawan2 dh add cira cotton ngan fareeda cira lum.. jgn lupe to do so ye.. mama misha tunggu ni.. :D

k la... tata semua.. happy wiken.. :)

3 comments:

Mama Likha said...

erk.. btul tu btull.. hehe syomel2 kan... :)

Mama Likha said...

add cira cotton kt fb ke ? kita search tp tkde... ke ktne ? huhu

cira said...

syomel sgt2.. nk beli lagi nnti.. hihi..

awak add fb kite Cira Cotton

tak de eak.. ni link :)

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002953709191