Tuesday, April 10, 2012

LEGOLAND, Malaysia

salam..

alhamdullilahh... akhirnya kami pun dh ade anual pass utk ke LEGOLAND, Malaysia.. Theme park ni tentatively akan buka pada September 2012... mudah-mudahan goes well as planned.. dulu bile org cerita pasal LEGOLAND ni, sket pun tak terusik jiwa aku nk pegi.. tapi bila ngk kawan2 aku sume teruja g beli tiket annual pas yg mane kaunter nye cume sebelah opis aku ni je haa, terus je bg kata putus... nk join same, beli secara berjemaah... yeayy... :)

actually LM, ni dekat je ngan opis aku ni, x smpi 20 minit atau kurang perjalanan... so arup ckp, nti kalu nk tggu aku balik lambat bawak misha masuk LM dulu.. kate annual pass, harus la penggunaan yg maksimum kate laki aku.. hakhakhak...

reason aku amik annual pass ni, 1 lagi, kalu kawan2 aku nk dtg, leh la aku join masuk.. sbb per entry pun dlm rm140 tau.. baik amik pre annual pass ni, rm195..kalu child 3 - 11y,  rm110 per entry, utk annual pass rm150.. below 3y is FREE... syiokk kannn...  tp walk-in sales dh close last week rasenye.. tinggal online je.. tu pun ade dgr akn tutup soon.. so cepat2 la korang.. kite enjoy!!!

tetibe aku x sabar nk tggu LM siap.. nk bawak misha bersuka ria..mama ngan papa plak extra over dr anak.. tp agaknye mcm tu la nnti.. hehehe.. even cha x berapa nk paham, tp aku harap misha happy... mengharapkan yg terbaik utk anak... semua parent tu gitu... :)

jom nk smbung wat kije.. keterangan lanjut korang leh check kt sini. Price and Ticket .

kami punye.. :)
ok lah.. tata ..
i'm looking forward for tomorrow...
ade apee? cuti ditgh2 minggu... hoyyehhhh..  :)

4 comments:

sharEna said...

ala..klu aku jadi ko pon aku beli. tp aku balik johor pon ntah bape kali ke setahun. x payah beli kot annual punye. pergi sekali setahun jelah gtu ko Naurah. mahal tiketnye ekekeke =P

Mama Likha said...

oooohh kite pun tk sbr... tp annual pass ni kira untuk per year eh ? beli sekali jer, blh masuk anytime ? untung mcm tu kan?

irenedahayu said...

bestnyer.... sorang masuk berapa ek ling? nanti leh bawa adam n jumpa ko..

cira said...

ena - ye la.. nnti ko dtg, bgtau.. aku teman eak. kikiki

mama likha - annual pas per yer awak, pass ni leh masuk seberapa banyak kali pun.. x charge lagi smpi la tahun ke 2.. hihi

untung sbb per entry rm140/adult.. mahal kan..

dayu - sorang rm140 skali masuk.. rm195 setahun.. masuk bila2 mase.. hhi