Friday, March 2, 2012

Wit Wit ~~~

salam..

wit wit... saje nk bgtau yg sy dapat BE lagik.. agaknye Mr Nuffnang ngk sy agak rajin bulan ni mengupdate blog.. ngehngehngeh... oh yee.. pagi2 tadi aku bukak2 ye, ade 2 BE baru.. alhamdullilahhh.. even nilainye aku pun x berapa nk paham dan tgh study lagi ape itu CTR, BE, ME... rajin gak aku bace2 cam ne nk cash out.. ecehhh.... ade hati... hahahaha


akhirnye dapat gak aku merasa perasan bila dapat BE..
*syiokkkk... *

BE ke4 ialah dari Maxis Internet Facebook Data dan yg latest ni UIP The Lorax.. tqsm ye mr nuffnang.. cume yg masih menjadi persoalannye name duit saye masih lagi rm3.50... hahahha... ntah la, asalkan ade BE tu pun, hatiku berbunga riang... :)

ok la.. tata.
korang pun dapat BE lagi tak? hihi

4 comments:

Tengku Fauziana said...

kite pun dpt gak..hihihh...
klik..klik..klik..

Muzel Zay said...

cmner nak dpt nih yeh ira??kekek.. ajar kan..hikhihkihk..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

vivit!!!

hehehe.. tahniah..
sy sume dh jadik ME..
hwaaa... ;-((

cira said...

ana - hihi..ira baru 1st time ni... jakun sket.. hikhikhik

muz - muz, awak kene rajin bace blog2 yg bg tips pasal ni... mcmmane nk dapat BE... kite pun x reti nk ajar2, sbb baru je dapat.. hihhi

leily - tq... tp awak, ME tu x best ke? x paham sbnrnyeee.. hihihi