Tuesday, March 27, 2012

wah, dh nk dekat dah

salam..

minggu ni minggu horrey2 gak la.. sbb sabar menanti bonus dan increment.. banyak khabar angin yg aku dgr.... tp 2 date ni didgr dr sumber2 yg leh dipercayai.. 31/3 dan 2/4.. hikhikhik. x kisah la mane2 sbb dh nk dekat dah.. tapi yg aku concernkan.. bape lah amount nye itu... wink wink..

kalu last year dengan jumlah yg boleh senyum sampai telinga.. unexpected.... alhamdullilah.. leh tolong arup sket2, pasal umah.. since mase tu kami pun tercekik gak nk settlekan legal fee developer ngan bank... syukur.. lepas tu ntah ape2 mende ntah,.. smpi licin dalam mase 3 bulan.. kahkahkah... opss.. aku ade masuk saham bank rakyat yg mane kawan aku ckp dividen dia 20% semalam.. alhamdullilah... ade rezeki nk tambah lagik.. :)

oh, itu cerita lama.. * tetibe aku terpikir ape lagi yg aku beli tahun lepas eak..

so tahun ni, aku namo membazir... nk beli yg perlu2 aje.. nk blanja arup jalan2 lah.. aku rase aku jarang beli pape utk arup.. kesian laki aku.. hihihi... arup x nk barang, dia nk aku blanje g penang.. wahh... syiokkk gak kan.... org blaje makan ngan hotel je eak dia.. heeeeee... tapi tu la, jauh kannn.. aku mcm berat nk g..

baik aku ajak g USS ke, x la penat badan.. hrmm still thinking... pape pun kene wat passport dulu ye.. kot2 la jadi nk g HCM april or may.. *tertakluk pada sape yg sudi bawak.. hahahahh..

lagi, aku mcm nk belikan misha grolier magic english tu.. sape2 yg jadi agent, sila lah offer best price utk sy eak.. i'll consider it later.. hihihi... lagi haruslah shopping baju bajan utk raya.. skrg pun dh start smpi sket2...kehkehkeh...  ape lagi utk misha eak..ke nk beli mende alah ni..

Leapfrog Leappad
aishh.. makin banyak plak dlm list ni.. ni tak masuk phone yg aku ade order ngan kawan aku ni... *nnti cite eak phone ape.. hihihi....baru kate nk berjimat cermat.. nnti nk simpan duit, nk beli perabut masuk umah baru.. x kan aku nk bawak masuk sofa yg dh patah tu... hihhi.. ye la korang, sofa yg jarang2 duduk tu leh plak patah... bocor okeh bawah dia.. tak kan la misha lompat2 pun leh patah kot.. terpikir raya nanti mcmmane.. korang datang umah mak aku je la eak.. tahun depan baru aku wat open house.. ngehngehngeh

ok la.. stop sini dulu.. karang makin banyak plak list yg menjelma.. nk bg parent rase gak bonus aku... pada aku, even mak ayah kite ckp xnk.. tp aku dapat rase, jauh disudut hati dia suke gembira kalu anak bg something.. rase dihargai.. tak salah pun berlebih utk keluarga sendiri asal still within budject kite... hihi

hrmm.. ok la.. stop sini dulu...
tata...

6 comments:

aziyana said...

lately ramai benaryg dgr dpt bonus..bestnya..musim majikan bg bonus ya skrg

irenedahayu said...

baru last week servey harga.. 400-300 kan? sangat best kalo boleh beli kat diorang khen...

Muzel Zay said...

heheh..memang dh dekat dh..sila la buat list anda yeh :-)

Muzel Zay said...

heheh..memang dh dekat dh..sila la buat list anda yeh :-)

EnaMokhtar said...

Assalamualaikum..salam perkenalan..hamboi byk betul plan nye yee..jom jemput singgah blog saya...i follow u...:)

manz grolier said...

minat ngn Magic English ke...jgn lupa tgk kat web saya dulu...www.easy4kids.co.cc

2012 adalah tahun paling hebat pasal kami menyambut ulang tahun ke-50 di Malaysia...dah lama Grolier nie kan..pasal quality produk sentiasa dijaga :)

berminat leh sms / miss call ke 016 - 343 5788 Manz Grolier