Tuesday, March 13, 2012

Misha Nur Humaira is TWO...

salam semua..

semalam merupakan salah satu drpada date penting dalam hidup aku... alhamdullillah, misha meningkat usia setahun lagik.. sudah 2 tahun itu budak yg banyak keletah.. ingtkn keletah dia pitam jap.. :D

syukur alhamdullilah, misha membesar dgn sihat fizikal dan mental serta disayangi ramai.. semoga ianya kekal hinga selama2nya.. insyaAllah... mcm sebelum2 ni aku meroyan kan mcm2 kan.. last2 besday cake pun cincai2 jek.. aduss.. siap anak mama.. aku akan beli jugak kek sebijik utk misha.. insyaAllah..

plan aku nk beli kek baskin robbin berkecai, bila dia ckp tahan dh suhu luar selama sejam jek.. kami ni nk g makan2, nk merayap dulu.. adesss.. last2 beli cake SR jek.. tp misha mmg balun 1 slice tu dia punye ajek.. kehkehkeh.. tp mmg x semenggah dah.. kuciwa.. ^____^

tapi aku yakin misha happy semalam.. :)

mula2 jalan kt atas, while arup solat aku bawak g toy r us.. ngk ngk ape yg dia nak... ingat nk belikn baby alive..skali cha takut plak... ok pilih benda lain.. lege cha amik yg murah2 sajek.. (^____^)

kesayangan mamapapa...
budak yg diraikan.. :)

beskal idaman mama..kehkehkeh..tp kaki x smpai lagi..
ok besar sket baru leh beli...
misha nak ini jek... dgn book.. gud gurl... :)
 kemudian, g makan... mula2 nk order skali utk kids, td sebelum g misha dh makan smpi kenyang.. mmg betul pun.. misha x nk makan.. mak ngan bapak dia dh lapar x hengat.. kehkehkeh...

misha bace buku yg dia minta kt toy r us td.. :)

bergurau ngan papa... gelak lebar.. hihi
sedey ngk kek x semenggah ke yayang.. sorry eak..
nnti kite g beli lain eak.. *promise*
~ sbnrnye tgh sedey, mama x bg pegang lilin tu.. panassss
comot pun xpe.. it's ur day.. muaahhhhh
mama punye @ nandos * kentang cha punye
big boss punye * nasik kene share ngan cha..
hrmm... secara keseluruhan of coz aku x puas hati sbb still xde kek sebijik utk anak ku... tp aku rase misha pun gembira ari tu.. x wat ragam sgt.. slalu aku ingatkan budak 2 tahun kene jadi gud gurl... harap terkesan dlm hati..kikiki

to misha:
happy 2nd birthday anakku, mamapapa sayang misha.. love.. love and love.. jadi lah anak yg solehah, yg membanggakan ibu bapa & keluarga, kakak yang baik.. hihihi... even ade 2-3 adik lagik nnti.. sayang mama & papa x akan pernah berubah.. insyaAllah.. :)

ok la.. uolsss... tata..... :)

6 comments:

Lieya said...

Happy birthday misyaa....

bonda dadif aka akish said...

hepi turn 2 mica...

=)

irenedahayu said...

hepi besday cayang....

AnaLyana said...

hepi belated bufday Cha..:) senang nak ingat sebab sama ngan anak aunty..:)

ana pun tak puas hati sebab tak dapat nak celebrate dgn kek sebijik, tapi janji sendiri dlm hati yang satu hari nanti nak belikan jugak dia sebijik kek..:)

eray said...

cha dah besar, 2 tahun sudah...owh dtg klcc x mo g rumah auntie ye....

Mama Likha said...

hppy belated bday misha.. be a gud girl yeah...
misha skrg dh slim kan..., tgk header pic tu dh byk beza dgn skrg :) apa2 pun ttp syomel selamanya......