Friday, February 17, 2012

Misha and Words #1

salam..

pernah dulu aku bgtau yg aku teringin nk wat entry tentang words, yg misha akan explore smpi la dia pandai berckp dgn lancarnya. kat sini...

tapi kemalasan yg amat sgt menguburkan segala impian yg ada.. hukhukhuk.. teringin nk menulis, tp idea xde.. now pun xde la idea sgt.. tp sbb nk sahut cabaran utk diri sendiri.. ku gagahi jua la.. mungkin ni la medium utk misha bace kegiatan dia masa kecik, even x semua aku catatkan kat sini.. hukhukhuk

ok jom start :

- YAYEI -

agaknye ape lah maksud dia kan... hahahha... bila nk makan, dia mintak yayei...yayei.. mula2 aku x paham sgt.. tp selang beberapa hari, baru aku paham ape yg dia nak tu.. bila nk makan nasik, dia mesti mintak.. hahah

-TUZU-

ni plak mintak smbil melalak.. nk tuzuu... nk tuzuu.. aku pun nk nanges same, kalu x paham.. nnti dia bagi botol.. ok mama dh paham darling..

-BOBOBOPEPE-

bile bg remote kt aku, maka paham la aku, ape yg dia nk.. ahhahah... kadang2 tu malam2 buta pun nak.. mane nk cari.. astro ade tak rancangan khusus utk 2 superhero cartoon di hati misha ni... mmg aku subcribe lah... hehehehh

ok lah.. nnti kalu ade lagi yg aku x paham, aku cerita kt sini eak.. hihi

jawapan utk episode kali ni ialah
-AIR-SUSU-BOBOIBOY & UPIN IPIN-

tata... :)

3 comments:

nanonano said...

Rajen mama ko updet blog skrg mica? Ekekeke

Lieya said...

Hahahhaha... lawak plak bile bace misya punye perkembangan, tp dah kire ok tu.. pasal dia dah pandai cakap sikit2 walaupun pelat.. tinggal dibetulkan je sikit..

cira said...

nano - bluuekk.. kikikiki

kak lieya - tu x dgr dia ckp german.. sepatah haram x paham.. kikiki