Tuesday, January 31, 2012

Win Win Situation

salam..

ecehhh.. ape la yg nk dimenangkan itu ye..

actually, td ade ade booked basket trolley + kitchen set utk misha.. it cost me about rm160.. aku mintak kurang rm150.. dia bg.. dalam hati aku, mesti sbb aku slalu bagi kurang kt kastermer aku, so that dia pun terus je lembut hati bile aku mintak.. ngehngehngeh.. alhamdullilah..

bila dh mintak invoice, call papa (baik pulakk aku ari ni.. :P), mcm terasa yg laki aku x bg beli.. so mmg betul pun, dia ckp, nnti menan makin bersepah... alaaa beli basket kan, nnti cha simpan la masuk dlm tu.. :P.. tp mainan misha skrg mmg bersepah2.. lego tu dh 2 basket aku beli.. asyik la hilang.. (^___^)

bila nk transfer payment, dh mintak TAC number, dh dapat sms... then tetibe aku pilih satu jek.. betulll korang.. :D.. aku amik kitchen set.. so arup mesti xde la marah sgt sbb aku x beli semua..

win-win situation pada situasi aku skrg :
dia lege aku beli 1 jek.. aku lege sbb dapat gak beli even 1.. hahahahhaa..

after said sorry kat seller tu, dia ckp basket trolly eta mid feb.. yehaaa.. xde la ralat sgt aku x beli.. kikiki.. sbb xde.. so bulan depan leh la beli.. kehkehkeh..

so gini la lebey kurang bentuk dapur cik misha..

lebih kurang.. x same ye.. ngk ni budak besar yg pegang.. cha punye mebi utk toddler. :)
harapnye misha suke la ye.. agak lame x membeli mainan misha.. asyik beli buku, colouring book, pencil color, tudung.. (eh itu mama.. :P) .. ngk misha kalu g umah sape2 yg ade menan ni, ralit dia dok main masak.. harap2 bila dapat sendiri punye main baik2 yee.. tunjukkan minat yg mendalam so that, papa terbukak hati nk beli yg lain.. ngehngehngeh

ok la.. sedikit entry yg tak berkualiti dr sy
tata..

1 comment:

bonda dadif aka akish said...

emmm...hak dadif punye dah simpan masok kotak,,masok stor...jap aje maennye..

hahahahhaha..aku tensen hokey..beli konon2..anak nak maen..hampes...

simpan ajela...kot kuar adek baby gal..

tihihihih