Monday, February 28, 2011

mama pening..

salam..

spt yg sedia maklum, minggu ni adalah minggu utk meraikan umur mica setahun.. mmg awal seminggu.. sbbnye, tarikh ni la yg macik2 yassin available utk bace doa selamat semperna kak ngah masuk 7 bulan preggy... x lama lagi, mica jadi kakak.. yeayy!!.

ok2.. back tu da topic..

1st time nk meraikan anak, sgt la pening buat aku, even hal makan2 mak aku uruskan... dan aku cube bahagian khemas, goodies, decoration and side menu.. tp tu yg wat aku cukup pening.. patut la mak aku pening, mase nk kawenkn aku.. muahhahahaha

actually, majlis ni kecillan jek.. aku x jemput ramai org pun.. rasenye aku cume mejemput bff aku, dept. aku, ngan geng surau (sbb majoriti geng surau dh ade baby).. hihihi.. opss, x lupe gak BGWS group.. di harap kalian sudi la dapat ye...

ok laa.. aku pening bab ni sbnrnyeee.. ke x payah pening sgt eak... confius dh aku... kekekke

1. belon - banyak mane nk guna.. aku beli 50pcs.. cukup tak eak?

2. goodies - aku buat 50pcs... cukup x nk cover sume budak eak.. aku bg budak2 je yee.. mak budak sila tolong makan jajan2 dpt tu sbb nnti anak2 korang sakit gigi.. kekekke

3. aku nk DIY birthday banner.. tp x sempat2... kertas sume dh beli.. karang aku beli yg dh siap je kang... ohh.. ini masalah aku.. kuikuikui

4. aku juga nk DIY hair clip utk all the gegels... tp x sempat2 gak.. barang2 sume dh ade.. ini pun masalah aku.. :P

5. ...

eh ni je ke masalah aku? sket je eak.... kekekekkekee.. so pada sape2 yg nk tolong aku, tolong lar bgtau mcm manenk decorate belon cantek2... pls.. pls... ari tu dh tnye kat kedai, tp lupe.. - ini pun masalah aku rasenye... muahahhaha

k la.. tata..

entry yg x best... kalut je aku taip.. sbb minggu ni aku bz sgt2... camne ni.. %$#^&^%^

seb baik budak ni lately banyak buat perkaar2 yg memikat hati, terhibur sket mama ngan papa dia

miss u.. muahhh...
k la.. tata lagik... :P

Wednesday, February 23, 2011

Mengimpikan yang terbaik

salam..

di petang rabu ni aku nk wat entry berbaur keibuan sket.. kuikuikui..

lagi 3 minggu (lebey kurang) misha dh nak masuk setahun.. alhamdullilah, anak aku membesar ngan sihat.. tp still aku agak ralat sbb bf waktu malam smpi 6 bulan je.. so sad.. xpe la ira, there's always next time kan..
atas alasan itu, aku memberikan yg terbaik utk misha.. sebagai ganti (yg aku tau x same nilainya), aku belikan susu yg terbaik dipasaran (bace bukan dgn nada action ye kawan2), biar anak aku setanding ngan anak2 yg mendapat susu ibu sepenuhnya sebagai makanan harian mereka.. lagi pula doktor yg mengesahkan susu ini hampir sama ngan susu ibu.. (tp tetap tak sama, aku tau tu)..

hampir setahun bersama anak aku, aku makin penyabar.. makin x lokek waktu tdo.. makin boros berbelanja (x elok ye.. hihi).. makin banyak berkorban (sume untuk anak, untuk mak ??, tggu org lain yg bg dana).. hati aku pun dh lembut sket skrg.. (tp papa ckp masih degil..hakhakhak).. yang paling ketara, punch card aku slalu x cantik... sbb slalu main ngan dia smpi tgh malam.. hikhikhik.. tp perangai aku yg mengada2 mcm budak kecik tu susah la nk ubah... xpe slowly resolve ye macik ira... muahhahahha

bercakap pasal pendidikan, aku pun berangan2kn anak aku amik grolier magic english ataupun noddy as early education dia.. tp tu masih dlm perancangan... mungkin sebab aku lum jmpe lagi promoter yg jual mende alah ni goda2 aku kat tesco ataupun giant.. kalu dh jumpe... nasib laaa aku... harap aku x terpengaruh wat mase sekarang.. sbb aku mcm teruja nk beli i pod touch yg kawan aku cadangkan untuk anak2 belajar.. sejujurnya aku baru tau kewujudan i pod touch nih.. ingatkan iphone4..wakakakaka..
aku pun nk antar anak ke smart reader, real kids ataupun NURI.. tp rasenye aku masukkan ke tadika iman ataupun Indah Ria.. sbb dekat ngan umah aku.. senang atuk nk amik..  paling x leh blah, atuk mica nk daftarkan kt tadika aku dulu2.. tadika ehsan, UTM.. ayahhh, tp old skool nye tadika lar... ayah aku kate, ok jek, skrg dh jd international kindergarden sbb ade anak2 mat saleh ngan timur tengah belajar sane.. aku masih xmo... tp x tau la nanti2...

11 bulan ++ bersama mica, aku ngan maaruf slalu gak berselisih pendapat tentang cara nk besarkan anak.. bagi maaruf, wat pe belikan mainan dan mainan mahal2, nnti dia dh besar lagi mengada pandai mintak nk yg mahal jek.. tp bagi aku, biarlah beli selagi mampu, bukannye beli yg kite x mampu, beli time sale pun boleh dapat rege murah.. poney time sale same rege ngan kiko @ anakku taw papa.. maaruf suruh misha belajar jadi susah, susah nk dapatkn ape yg dia  mintak.. tp bg aku x salah kite belikan, selagi x membebankan.. tp aku slalu nasihatkn mica, 'x sume yg kite nk, kite akan dapat' - tp bapak dia gelakkan aku, sbb dia kate cakap x serupa bikin.. kes aku mengaruk nk barang la tuh.. mencikkk tauuu.. kekkekeke.. aku dulu agak senang dapat mende yg aku mintak, berbeza ngan maaruf, kene kumpul duit baru leh beli.. sso skrg maaruf nk ajar mcm yg dia lalui mase zaman kanak2.. aku ckp, mica kecik lagi mane reti simpan duit.. hikhikhik
*actually bercakap pasal mahal tu, xde la aku belikan smpi ratus2 eak per mainan ataupun baju

dh besar dh anak dara aku, org dh mula tanye bila nk tambah lagi sorang.. aku x kisah pun org tnye, sbb aku pun gedik gak nk baby lagi.. tp bukan sekarang..hikhikhik.. mungkin hujung tahun atau awal tahun baru start pkir pasal tu... tpi aku risau, dapat ke aku sayang anak yg satu lagi mcm aku sayang mica.. ke aku akan sayang adik lebeh dari akak.. bila tnye pada mak aku, dia ckp, x tergambar sayangnya .. tak terzahir yg no 1 bape %, no 2 bape % hingga lah  yg bongsu.. mak aku ckp, sama rata.. aku pun harap aku akan jadi mcm mak aku.. sama rata dlm sume aspek.. tp bila laki aku ckp, aku akan beli baju banyak2 mcm ni ke?? terpikir lagi aku... aku harap ko dh kaya la papa mase tu.. xde aku pening nk pkir pasal nih.. hahahhaha

lagi 3 minggu nk sambut hari jadi, progress mica sgt aku banggakan... (mama je la yg puji lebey2 kan.. )dia dh leh jalan.. alhamdullilah.. tu yg aku doakan, supaya dia cumil ber'tutu' nnti.. oh ye.. majlis meraikan umo setahun mica akan di awalkan seminggu due to some reason.. x kisah la..asalkan buat.. wan ngan atuk yg nk buat.. mama to prepare goody bag jek.. thx mak ayah.. aku kawen diorg kuar duit.. besday anak pun diorg gak... sbb xnk rase bersalah sgt, kami offer nk bg some amount.. harap mak terima.. :)


misha.. mama x sabar nk mica cepat besar, tapi nk misha jadi baby mama slalu.. camne tu korang..kekekekke...
 k la... entry ni bebetul lahir dr hati aku.. unedited of me.. haha..

tata

Monday, February 21, 2011

sms via celcom broadband

salam...

seriously yg  aku baru tau yg kite leh taip sms guna keybod bile kite tgh online guna broadband..

via VODAFONE SMS
selama nih aku ngk ade pop up msg masuk, tp aku wat x endah je... tp ari tu aku try sms kat diri sendiri, mmg received la... tp no. my celcom broadband la.. bukan existing no phone..

jakun tul la mama sy ni.. - mica cakap...

k la tata.. korang try la eh.. ke korang dh mmg tau.. kuikuikui....

photogediks contest

salam..

berat hati aku nk buat contest ni, sbbnya aku mmg malas nk cari gambar + aku rase mmg x menang... tp kali ini, aku bertindak sebaliknya... aku rajin cari + analisis gambar yg paling gedik yg aku ada...sume ni sbb tuan punye contest ni my very gud fren since aku sekolah lagi.. lama kan.. banyak kengangan sesama... hikhihik

ok la, secara officialnye ni la contest pertama yg aku participate since 4 tahun berblogging.. dulu2 maaruf x bg + aku malas.. skrg ni plak, dia dh bg tp aku masih malas.. kekekkeke

aku tak reti bercontest... so kalu ade yg kurang pls advice ye tuan umah... hikhikhik


ok lah.. picca yg aku nk pertaruhkan of coz la picca my doter.. 
xkn la aku nk letak gmbar sendiri yg gedix kan... kuikuikuikui

dgn menggunakan hairband yg dibeli dr i-city dan berbekalkan pose yg ala2 gembira dapat masuk dlm bakul..
selalunya punggah kain je dlm bakul tu...
mama harapkan mica rajin lipat baju dh besar nnti.. hikhikhik
lebiu... :)

ok lar, 3 org yg terlintas kt kepala aku ialah :

1. dayu mama adam amysar
2. intan ibu rissa
3. aishah mama nashriq

harap2 penyertaan aku di diterima.. aku x harap menang pun, just nk memeriahkan contest my best fren nih... muarrhhhh kat zai... dpt gak ko cari aku kan.. hikhikhikhik

 k la tata...

Tuesday, February 15, 2011

11.02.11 ~ misha dh 11 bulan.. yeayy

salam..

as usual, aku mesti lambat update pasal progress mitot.. yg tak bestnye on her 11 mos b'day, aku kt cyberjaya, ade inspection.. balik2 tu mica dh tdo.. tp she's like an angel, sbb dia mcm tau2 je mak dia dh balik, dia bangun lantas aku ngan papa nyanyi kat dia..  halal laaa sbb lum kul 12 malam.. kuikuikui.. hadiah?? tggu parcel lagi 2-3 minggu ek... hihhihi

ok lar, cite pasal progress plak..

1. nk masuk 11 bulan ni, paling mengujakan bg aku, sbb mica dh dapat kaki dah.. menapak la dia 10 - 14 tapak.. tp still gigil2 laa.. alhamdullilahh...
2. suke ngk tv.. ari2 ngk kartun.. kalu tukar dia hempas2 badan... aiyoo yo yo... kartun yg mica suke ngk so far upin ipin, dora the explorer ngan mickey mouse clubhouse.
3. dh paham sket2 ape yg org ckp.. suh kiss, dia akan ckp 'muahhh', suh bukak tv, dia akan cari remote then hala ke tv, suh babai, dia akan melambai dgn smoothly compare yg dulu mcm robot.., kalu aku ckp hello, terus cari hphone letak kt telinga smbil ckp. loo looo.. aku ckp no.. dia geleng kepala..(tp still wat gak.. hahha) 
4. dh kenal isi rumah.. aku tnye mane dia, dia pandang papa, mane acu, dia pandang dikda, mane mak, dia pandang mak aku.. mane ayah, dia pandang atuk dia.. kuikuikui
 5. skrg nih suka dok luar.. pantang pintu terbukak..nk suh masuk, kene bersilat dulu...
ni la contohnye.. cari2 dlm bilik2 xde.. rupenye kat luar...
6. nafsu makan makanan sendiri adalah merundum, tp makan makanan org dewasa adalah meningkat sama skali.. nasi lemak pun aku dh bg dah...
7. berat mase 10 bulan adalah 9 kg.. skrg ni tak tau larr

k lar, tu je  update as of now...  tata.. last but not least pic of besday gurl

mama, nk baju baru, baju ni dh nampk pusat - mica ckp.. hihi
p/s - tgh ajar mica cara nk blow.. nnti kn nk tiup lilin birthday cake... hihihi

Sunday, February 13, 2011

Birthday Bash yg Best

Salam..

Tat kala, kawan2 sy tengah lena di ulit mimpi..dgn rajinnye sy nk cerita pasal birthday bash kat ofis sy.. mmg slalu ade function kt office, tp x rajin nk share.. tp kali ni, wajib nk share.. sbb sgt memorable for me.. sgt2.. hahahaha

ok cerita bermula drpd start kak yati bgtau HR nk wat event theme 1 malaysia.. aku pun berdebar lar, sbb for sure sume dept.tau yg dept. aku berkenal ngan dept yg sporting abess ni confirm akan amik port nye lar.. sbb last event, kami wat theme cowboy.. siap pki masquerade lagi tau.. aku yg terkenal ngan sikap pemalu yg adik badek ngan x sporting ni, jatuh tahap wajib pki gak.. tp xpe lar.. sbb ramai2 kan.. bos pun pki, apetah lagi bilis2 cam aku ni.. tu pun kak lin yg sponsor topi kat aku ngan tatik.. luckly aku mmg banyak baju kotak2.. pastu ade selai yg x penah pki lgik. halal laaa.. aku lar yg paling x koboy skali.. hampun boss.. hihihi

cik dinda, kak kisyah, cik bonda n mama mica
- see aku yg paling x glam kan.. (kak kisyah bukan dept aku, so dia terkecuali.. tp dia dh cun, xpe lar..)
ok berbalik semula ngan program besday bash tuh.. aku mmg x rase pun nk cari baju.. since nk cari saiz aku punye la susah kan yg ready made.. tp my boss ade la cakap2, nk pki punjabi suit.. aku pun rase mcm cun jek.. aku lege gak, sbb kak lin ngan tatik x beli baju pun until monday (event ari selasa).. so ok lar, aku g beli tudung kat ariani la, nk wat manis2 pada hari kejadian.. kuikuikui..

nk dijadikan cerita, isnin petang tu, diorg ajak g cari baju.. ho em gee... aku mmg nk ikut g cuci2 mata.. sbb kalu g ngan maaruf, jgn harap dia nk ikut lame2 kan.. so maaruf pun suke, aku g sendiri.. laki aku malas nk kuar masuk kedai kat kotaraya tu.. pergi la kami 3 beradik kt kedai2 sekitar kotaraya...at first korg masuk banyak kedai yg kt luar kotaraya.. kedai2 jual pakaian + alat sembahyang mereka lar.. x masuk lame la.. ngk xde yg berkenan terus cabut.. ade kedai yg punjabi suit dia gorjes2 giloss.. tp rege smpi 3++.. xmo lar kan..

pencarian kami berakhir kat kedai aras 1, berdekatan dgn kamdar ke UO ek.. lupa lar.. sheetal nama kedai diberi.. aunty ngan family dia sgt la baik hati.. dia layan ktorg so nicely.. masuk2 je, dia ckp, leh sambung lengan (mostly baju punjabi sleeveless kan..).. ade kedai yg lansung x layan kami tauu... rugi anda2 sume tu.. seb baik aku aku saiz, even aku x kenan sgt kaler dia.. tp diorg ckp aku sweet.. hahhahaktui.. sila la muntah... hahahhaha.. kak lin siap beli gelang sume... aku mmg xmo menang esok.. baju pun besa2 jek.. aku letak harapan tinggi kat kak lin ngan tatik utk menang... tp aku tau, tatik pun nk kak lin menang.. ehhehehe

siap pasang lengan sume, kami pun berinai kecil.. kuikuikui..terkial2 kak lin bawak kete mase nk balik.. tp xpe, hasilnye lumayannn... nape aku ckp lumayan?? tguu eak....

layannnn....

ok.. balik2 umah mica dh tdo.. kul 11 mlm tau aku balik.. x baik ek mama ni mica.. sorry eak.. len kali kite pki inai same2... yeay!! bgn2 mica terkam aku.. bila ngk inai aku, dia nk jilat plak.. terus aku basuh.. seb baik merah gak..

ok.. keesokkan harinye... masing2 pun tukar baju belah ptg tu.. xde la ramai sgt.. kali ni, kaum lelaki dept aku x sporting tau... diorg x tukar baju pun.. seb baik bos ok jek.. hihiihihihihi..ok laa.. korang layan gambar eak...

2 puan + 1 cik.. hihi
3 puan + 1 cik.. 

aku sorok badan.. hahaha

candid.. kengkonon...
geng makan.. 

posing lagik..
dalam sibuk2 posing tu... skali name kak lin ngan tatik kene panggil as top 5 best dress... syukur alhamdullilah aku x terpilih.. aku tau baju aku besa2 jek.. tp kalu aku kene panggil ari tu, rasenye aku x pki dah theme2 utk next event.... aku kn x sporting.. hahahhaha
top 5 best dress.. tatik ngan kak lin terpilihh tauu.. yeay..
 korang tau x sape yg menang.... and the winner is.. (drum rollssss).....

 kak lin ngan kak ila..
kak lin menang... yeay..korang nampak x adiah tu?
ni aku zoom sket.... tomei jahh..
aku ngan tatik happy sgt2 kak lin menang.. x sia2 la ktorg temankan kak lin smpi kul 11malam.. hikhikhik.. ye ke teman? ye laa.. ku ngan tatik support kak lin.. sbb dia suke sgt mende2 camni.. kuikuikui..

wif my lady boss
kak lin ajak balik, sbb dia dh menang.. hahhaa.. 
k la.. tu je... penat sgt tau.. mcm la aku yg menang.. balik tu terus pengsan smpi pgi.. mica?? papa yg tolong jaga ngan buat susu malam2.. thx papa.. :)

p/s - kat office skrg ni, ni lar kawan2 aku.. kawan2 g makan, g JJ... kawan gossip2.. aku ade gak geng surau..geng2 YES.. hihihihi.. kawan2 sekerja aku plak mostly boboy.. (kelakar jek boboy... ).. xkn aku nk gossip ngan diorg plak kan... *peace*

with luv, mama misha

Wednesday, February 9, 2011

wall sticker deco

salam..

mase jalan2 kt angsana, aku teringin nk cari height chart utk cik kak nih.. maybe sbb aku rase dia makin tinggi, tp xde bukti yg misha dh makin tinggi.. kt klinik, asyik slalu lupe nk measure..

dlm pada mencari tu, singgah kat kedai yg jual wall sticker tu.. luckly jmpe height chart utk kids.. terus je la aku amik... tp ni yg murah punye.. rm2 jek.. kuikuikui.. 1st timer kan..balik tu aku googled rupenye banyak kedai offline ngan online yg jual.. banyak lg yg cun2... harus la aku terjah nnti... hihihi..

ok lahh... ni ngk gelagat mitot mase dia wake up early in da morning... so jakun.. hihihihi

ape la nih eak... - mica cakap

pastu aku pusingkan dia suh berdiri bebetul.. mama nk measure.

tinggi saya around 72 - 73 cm.. x dapat tepat sbb sy x reti duk diam..
 pastu bile mama suh diri lagi..
xmo dah mama...
 ok lah.. tata.

p/s - ngk la rambut mica ni... mcm nk potong jek.. tp sayang.. bile bgn tdo mmg x mengembang mcm jeniper lopes.. kekekek.. korang rase mcmmane ek...

p/s 1 - lawa gak eak.. wall sticker nih... tuan rumah jgn marahh haaa... :)

p/s 2 - utk pengetahun sume, mica lum leh berlari lagi.. baru tatih2 7-8 langkah je...

with luv, mama misha

Tuesday, February 8, 2011

utk mica lagik...

salam..

ari tu aku ade cerita pasal order baju online kan... alhamdullillah.. nampaknye sume berjalan lancar.. malah kami dh tambah order since fara dh terlebih masukan duit dalam akaun paypal.. tp ade yg aku order tu dh sold out...xpe lar, leh order yg lain.. hihihi...kebetulan pulak, Old Navy masih lagi ade sale.. kitorg pun tambah order.. tp dlm tambah2 tu, terlebih plak drpd balance asal.. so fara kene top up lagik sket... kuikuikui

tp untuk pengetahuan rakan pembaca semua, barang2 tu blum smpi lagi... maybe amik mase dlm paling lame sebulan utk smpi ke tgn aku ni.. so that, aku x berani syorkan kt sape2 lagi.. sbb kami pun dalam proses percubaan.. harap2 semuanye berjalan lancar, lagi pulak akak tu mmg trusted orgnye.. dh banyak barang org dia tolong belikan... nnti kalu dh selamat smpi kt tgn aku, aku bgtau eakk.... hihihi

ok, bercerita tentang tambahan order tu.. aku cume order jeans je utk mica.. ye lahh baju dh 5 lai.. tp suar xde.. (papa kate, mcm xde suar lansung plak kn ko ni mama.. hahah).. ops.. aku pun ade order stokin utk mica ngan anak angah... biar pki same2 mase raye nnti... hihihihihihihi.


$10.00


$0.79... hihi
 so total ade 9 barang la yg aku tgu... laaallalalala... x sabarr nye... walaupun xde barang aku.. kuikuikui


ok bercerita pasal shopping offline plak, ari tu ade kirim botol weego kat fara.. ni si aida la punye keje... dia bg review yg tip top punye.. aku mmg la minat botol ni, tp aku tahankn sbb mahal bg aku.. rm69 utk 9Oz..lg pulak, aku dh beli tommee tippee (kirim kat At).. tp akhirnye aku tewas gak.. hahahahaha...

ni la botol weego mica


aku beli yg 9oz punye.. tp kan botol ni besar la... smpi skrg x guna lagi.. anak aku angkat smbil rungut2.. iyyeahh..iyyeaahh..ishh...ish... tu lum masuk susu lagi... sian dia.. tggu la dia gagah sket mcm kakak rissa.. kuikuikuikui.. lagi satu, aku cadangkan kalu anak korang kurang menyusu, beli yg 4 ke 50z tu... comelll jekk tau...tp papepun, botol ni sgt comelll.... sukeee sgt... mama mica pun suke..

ohh ye.. aku nk bg review pasal botol tommee tippee.. sebelum ni mica dh pki avent ngan MAM tp bg aku botol ni best sgt2 tau.. rugi aku x jmpe botol ni dulu.. ciri2 yg aku suke sbb dia ringan, gemuk (sedap pegang), puting dia mcm puting cik B, susu jarang meleleh, murah sket dr avent ngan MAM.. ke MAM lg murah ek... x ingat la..


ni la botol tommee tippee tu.. comell jek.. hihi
pada sape2, yg nk tukar botol anak, leh la try yg ni plak... sgt2 recommended.. :)

hrmm.. sejak jadik mak ni, setiap gaji aku ade misha punye bahagian.. anakk.. anak... korang pun same kann...hihihi

k la.. tata...


with luv, mama misha

Tuesday, February 1, 2011

GBWS

salam..

short form utk ape ni eak.. owwhh.. ni bu kan sejenis makanan mahupun sejenis penyakit berjangkit ye kawan2.. hihih

ok la, aku bgtau.. GBWS tu stand for Gathering Blogger Wilayah Selatan

OMG... i'm gonna be 1 of the participant...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

kawan2, entry atas ni dikarang pd malam Sabtu..hati berbunga riang.. berdebar pun ade.. sbb x kenal pun sume org.. yg sy kenal macik aishah (ngan aishah dh lame kawan.. tp x penah jmpe pun.. kenal sbb aku tnye, mane dia sewa baju pengantin.. ade tak saiz besar.. kekekekk.. see lama kan.. ), pastu ngan fashya plak aku penah sms ngan email sbb nk beli high chair dr dia.. mase dia antar ke umah, aku xde...so x dpt lar jmpe..

dayu plak, aku suke ngk belog dia, dr mase lum kawin lagik sekali ngan aishah.. mase sibuk2 wat persiapan kawin.. time tu aku dh ade belog, tp aku private kn smpi lah seru dtg aku publishkn belog kesayangan ni pada bulan sept 10.. lame kan belog ni aku wat pekasam..

yg lain2.. x kenal even blog diorg pun sy x penah ngk dulu..(sorry, tp sy rase korang pun x penah ngk belog sy yg suam2 kuku ni kan... hihihi) mase nk g tu, gigih hafalkan muka memasing.. opss.. tp fashya ade jemput naili @ mama dadif.. yg ni aku kenal laaa.. kenal dr sekolah smpi la ke tempat keje.. kkekekkeke..

langit mmg tak selalunye cerah.. (tp mmg ujan pun time tu).. plan bertukar ke umah aishah.. thx aishah sbb sudi jadikan umah awak as port gathering.. tp i cant make it.. sedey tul la...:( laki aku pun tau aku sedey... tp dia heran gak, x kenal pun nk jmpe.. kuikuikui..

tak pe la kawan2.. next time kite jmpe ek... time tu sy aku me'make suke'kn diri supaya available.. there;s always next time kan..insyaAllah..

sbb geram x dapat g, tp aku dh plan, mica pki baju ape sume dah.. aku pkikan baju yg aku mmg plan nk pki on that day.. hahahhaa.. mama meroyan...

ni la buah hati pengarang jantung sy..
anak dara ai yg dlm usaha nk bukak topi..

k la tata.. ni la entry org yg x g GBWS.. kuikuikui

with luv, mama misha