Thursday, December 15, 2011

YES.. i'm coming... :)

salam semua..

hari ni ari terakhir aku berkerja untuk minggu ni... nk tau sbb apeee? sbb aku akan ke Butik Fareeda, Bangi.. yehaaa.. ade ape kt sane? Fareeda mengadakan 'Crazy Sale' menjelang cuti sekolah nih.. puas pujuk bapak misha... finally he said YES.. happynye bukan kepalang.. yippeeee...

harga yg ditawarkan mmg ssgt2 puas hati rm80(2 layer) and rm100(3 layer)... however, each walk-in customer hanya boleh beli 5 pcs je... huhuhuhu... tp kalu aku g Bangi ngan Shah Alam dpt 10pcs kan.. hikhikhik... tp bukan utk meniaga taw... pakai sendiri jek.. papa pun xkn nk layan aku g SA plak... tp kalu kt Bangi x dapat, harus aku guda arup g SA.. fuhhhh...

member2 aku tggu aku kt butik.. diorg kul 9 dh nk terpacak kt sane.. berbekalkn roti ngan susu kotak, takt pengsan x breakfast.. :D... gila kan.. hikhikhik.. aku lepas subuh baru gerak.. tapi harap2 lah ade 2-3 helai yg bawak balik jb ni... kalu x dapat selai tp yg pelangi tone tu.. aku nanges depan butik.. hakhakhakhak..

utk yg nk kirim, mmg x dapat nk janji la.. takut yg sy berkenan 5 helai.. kuciwa plak kawan2 semua.. hikhikhik




lawaaaaaaaaaaaaaa kan... pape pun Fareeda mmg 'Drive Me Crazy' lah...

aku mmg amik tudung layer jek.. selendang x lepas piawai laki ku.. aku pun x pandai pakai, rase mcm tercekik.. :D.. doakan aku dapat 2-3 lai yep.. :)

tapi.. tujuan asal ke sana ialah sbb nk amik stock kain cotton.. kawan2.. kami nk start bisness jual kain, sbb dia ngk bini dia asyik bawak balik kain pasang je.. so dia suh aku cari lubang, dia offer modal dan nk jualkan.. semoga bisnes ni, permulaan yg baik utk tahun 2012.. amin...

leh wat tambah2 modal nk beli perabut umah baru... yeayyyy 2012 is coming very soon... :)

dgn lafas bismillahirrahmanirrahim... ni la sebahagian drpd our 1st Batch..

imported from vietnam.. :)
nnti aku informed sini eak, kalu dh upload kt fb... berdebar lak rase.. aku ni bukan ade minat niaga yg menebal.. tp berkat ceramah free hari2 dr papa misha.. tanam la sket2..  dh asben minat sesangat, kene la support.. :)

k la.. tata semua
muahhhh.. :)

5 comments:

irenedahayu said...

NAK DOT DOT TU!!!!!

nanonano said...

nak fareeda 2layer merah itam tu,
tlg la besannnnnn!!!

owh kain psg yg oren itam tu cm cantek je
brape harga?? :p

cira said...

dayu.... nnti tggu aku upload kt fb taw.. kot2 ade lain yg berkenan.. hikhikik...


besan - alahhhhh, jgn la goda aku cam ni... ngk dulu eak.. kalu aku cume minat 4 jek.. hakhakhak...

itu pun kalu dapat... huahuahuahua...

kain tu, lum decide rege bebetul..
boss ckp rege promosi.. 1st and 2nd batch antara rm75 - 80.. tak termasuk postage.. hikhikhik

sharEna said...

gud luck dear on ur new business =)

ko mmg antu fareeda kan? hahaha

LUTH ^_^ LUNA said...

ira.......sukanya aku dgr ko dah meniaga. ni esok lusa tauke besar la ko ngan maaruf..hihi