Thursday, December 15, 2011

Selesa + Comey

salam..

comey tak sandle ni kawan2 ku sekalian??


mama misha nk lah!!!
huhuhu.. sorry lah, mak mica ni asyik2 cite pasal nafsu membeli belah dia.. susahnye jadi wanita nih.. nafsu ade 9 kan... :D

actually x tau pun selesa ke tak fitflop ni, tp yg pasti ia sgt comel.. kan semua.. ngk kondisi tapak dia, nampak mcm super duper comfortable.. ngehngehngeh.. tak pasti mane lokasi kt Malaysia ni... tp online shop ade.. retails : rm299.. sale : rm260.. ade a few online shop yg jual fitflop ni.. tp kalu beli tru US spree lagi worth kan..

ades... sabar lah wahai hati.. kite jadikan ini salah satu wishlist 2012.. :)

antara sebab yg menguatkan semangat nk ade sandle ni, ialah.... :D

anak dara munye... :)
same kan... okeh la.. same sket jek.. hikhikhik... harap2 leh la melaram raya tahun depan.. rayaaa?? mcm lame sgt jek.. hikhikhik.. cantik kasut ni utk mama preggy... so cecepat la kene preggy.. hwahwahwa...

oklah semua... smbung wat kije lagik..

tata... :)

No comments: