Sunday, December 4, 2011

ombak rindu

salam..

seriously perasaan membuak2 aku nk g ngk cite ni mmg tahap maksimum..dulu2, aku pernah terdetik, klu kuar movie, mesti nengok!! tp apakan daya, anak dara yg semakin banyak akal ni susah nk kawal dh.. last aku bawak mase KL gangster... ngk wayang pun, kami still subscribe kt Astro first sbbnya kami x puas ngk..  misha kuar masuk wayang..  agaknye kalu ade cite upin ipin baru dia bleh stay behave smpi abes kot.. huhuhuhu

tetiba mr papa setujuk nk ngk but in 1 condition, misha mesti tdo mase movie tu berlansung.. makanya, laju2 la aku g MBO, cari tiket midnite... kononnyeee... baik punye plan, lepas ngk maharaja lawak mega, terus g u mall lah.. tp....

12.30pm uollsss... wekkkkkkk
tapi akibat kepenatan yg maksima, aku tertido while laki aku 2 kali kejutkn aku.... aku siap ckp 'xpe la.. xnk g'.. uuwwwwaaaaa... kerana mulut badan binasa.. punye la misha dh siap, tinggal angkat masuk kete jek... geram gak aku ngan laki aku, nape x simbah je aku dgn air.. (tp agak2 kalu aku kene simbah dgn air, aku majuk tak? hikhikhik)

makanye, sedey la mama mica... sedih x dapat ngk hariz.. hakhakhak... try guda2, laki aku... harap2 la nk bawak lagik... org bebetul nk ngk dia.. pls.. plsss.. plsss...

to anak,

ari ni mmg x leh laaa... arup ade project wat air utk org kawen,, huaaaaa...
kalu kite g siang hari, misha jgn la wat perangai eak.. namo la turun naik tangga...nnti org yg marah.. potong feel diorg nk feeling2 harris n izzah.. hikhikhkhik..

k la... ade harapan lagik, tayangan lame lagik kan... fuhhh.. fuh...

tata semua.. muahhhhh

2 comments:

aziyana said...

comelnyer misha ni..sklai tgk mcm mya dlm cerita adam maya tu

cira said...

hukhukhuk... tq aunty...

verangan jap mama dia.. hihihi