Thursday, December 8, 2011

......

salam..

....... sbb tak tau nk letak title ape.. motip nk taip pun tak de.. hari ni hari biase2 saje... selepas hampir sebulan setengah sgt pack.. smpi intenet pun x sempat sgt nk bukak kat ofis.. ari ni aku rase feel yg rilek2 sajek.. eventhough ade mende nk kene kejar, but from my side i done my job, tinggal project team response saje.. :)

bahagia tul.. :)

pgi td g pejabat pos kejap sbb amik barang dr kak lin.. barang dh terbang ke pusat pengumpulan sbb mak xde kt umah semalam.. ho yehh.. baju bajan tu dh diorder dr bulan 10 lagik.. murah2 jek.. lambat pun aku x kisah sbb x urgent nk pki.. order ngan kak lin mmg lambat sket.. tp price dia sgt best... mmg akan cari dia lagi, kalu wish list dh penuh nnti.. hikhikhik

order kali ni datang dr crazy8.com.. besau2 lah baju dr sini.. 2 tahun pun besar lagik, beza dgn gap/on/carters/osh kosh/guess... mcm utk 3 tahun.. blik ni nk try pkikn, kalu muat leh terus basuh, kalu tak masukkan dalam plastik baju2 baru.. hihihi

cumil kasut ni.. nampak mcm besar..harap2 muat lah..
skirt pokodot.. dlm gmbar nampak cun.. tp x berapa nk cun.. ^___^
sy nk let go sandel ni.. original ON.. tp tag, label, plastik sume dh xde..
reason nk let go - ade 3 pasang same size.. dh misha pun mcm dh x muat sgt in this saiz..
kalu nk komen eak.. murah2 jek.. rm20.. hikhikhik
ade lah lagi bberapa helai td skali parcel.. cost x smpi 150 pun.. ade kasut, tee (3), legging, skirt, short (1)... best kan.. x semestinya mahal taw kawan2 yg disayangi.. :)

ok la.. nk maintain feeling santai2 ni smpi 5.30pm.. pastu nk balik... harap2 xde pape tugasan utk aku utk ari ni yep mr boss.. hukhukhuk

tata semua..

No comments: