Friday, November 25, 2011

Finally..

salam..

finally, smpi gak cukup bulan.. hakhakhak.. gaji dh masuk.. bulan ni rase semput sket... mebi sbb gaji awal last months 19hb.. so sakit... dgn road tax/insurance kete mintak direnew.. seb baik tu duit laki aku... tp ktorg mmg share everything.. dia xde duit, xde duit gak la aku.. ^____^

tp alhamdullilah, dlm pada kering2 tu misha berbaju baru gak.. susu pempes still tidak keputusan.. cume duit aku nk berjimba2, kene sekat.. :D..

lege sgt tp masalahnye 16hb ni dapat gaji lagik.. kene la aku simpan dlm peti besi dah lupekan password wat seketika.. kalu tak sakit la lagik.. alhamdullilah, laki aku pun dh dpt claim.. ceria la sket wiken kami.. tp xleh la nk suka2 sangat, aku risaukan kesihatan mak aku.. semoga mak aku sihat & cergas mcm biase... amin.. :(

p/s - tp laki aku ckp, ckp je xde duit.. tudung beli gak.. cube kira rege tudung2 tu... tambah sket lagi dh leh beli i pad.. aku menjawab, i pad tu lambang kasih sayang dia kt org... hikhikhikhik

k la... tata...

2 comments:

sharEna said...

lambang kasih sayang?? puiii...hahahha...pandai la ko

cira said...

hhahah... laki aku pun ckp mende yg same lah.. pandai 'sgt' eak.. hikhikhk