Tuesday, October 11, 2011

Ke mana kami 2 minggu lepas?

salam..

ape kabar semua.. hope fine..alhamdullilah, aku pun sihat juga.. :) dh agak lama aku x update blog kan.. tp ade ke yg suke bace blog aku... kalu ade sila bgtau eak.. supaya aku teruja nk update selalu.. muahahhaha..
mood tak de.. mood mencanak2 ke FB... x leh lepas enpon kt tangan.. smpi papa ugut xmo belikan ipad idaman hati, kalu aku terus mcm ni.. 'jgn la dia.. org behave dh pas ni eak.. huhuhu'..

mcm2 acara for the pas 2 weeks... antaranya aku g PD..ngk cik myra cumil cukur jambul..grand habes pelamin dia.. Ya Allah... achik nikah pun pelamin tak lawa mcm tu tau... misha plak entraframe abes, leh katekn gmbar dlm album cukur jambul adik myra tu, ade gmbar mitot... malu mama taw... antara kami beramai2 tu, yg dtg cume aida ngan anum.. yg lain sume ade tuntutan family which is lebih penting, kalu tak,mesti diorg pun akan dtg...tu pun dtg x saing2, aida dtg dulu, pastu aku.. aida kene balik while aku tggu dang anum plak..  :)

tgh2 tu la perantin kecil.. 2 org dayang yg penat sudah... ngehngehngeh...
achik ira cari gmbar kakak rissa sorang xde la... ade gmbar ngan mi jek, nnti mummy saman plak amik gmbar dia.. kekekke.. yg penting kaka rissa asik nk petik flower kt pelamin.. berjaya gak sekuntum bawak balik bt. caves..kekekkke

malam tu kami check in kat legend water chalet.. sini dulu tempat kami berhoneymoon, so skrg bawak misha plak.. malam tu mula2 nk kuar makan, tp lepas pkirkn malas, mmg x pegi.. perut pun masih kenyang, seb baik fara kirimkn makanan utk misha.. ngan ktorg pun makan skali.. nengok2 tv, mandi, solat pastu ZZzZzZZzZ..

 
beshnyee mama tdo atas katil chalet nih.. kekekke
esoknye, lepas breakfast ingat nk mandi pool, tp hujan la plak.. so kami mandi kat jakuzi jek.. sempit wehhh tp baru lah mesra sket.. muahahhaha.. misha yg mulanya meraung2 xnk masuk.. lepas tu xnk naik.. kene plak aku adjust air panas sket, biar dia x kesejukan..

lepas check out, kami g putrajaya.. ngk expo keusahawanan.. tp nothing much yg leh blajar.. beli baju kurung misha jek.. pastu g umah bff.. zai masak mee kari uollsss.. sedap taw even 1st time buat.. (buat ke order haaa..:P)..  lepas maghrib kami pun bertolak balik ke jb..

overall jalan2 kali ni best ssgt.. even papa x bawak aku g butik paridah.. frust aku..tak pe la next time yep.. :)

k la.. tata.... 1st entry done!!
muarhhhhh

1 comment:

Mama Likha said...

misha ni makin besar, makin cantik.... tgk tu siap berjaket jeans lagi !

:)