Sunday, September 18, 2011

Gadjet setia kepunyaan misha

salam..

hi semua, mcmmane dgn raya korang? besh tak? mcm aku rajin juga aku nk memenuhi undangan open haus dr kawan2.. ye lah, x ramai jemput, harusla x lepaskn peluang. hahahhaha.. xde lah, dr situ la jmpe kawan2 lame, cungkil balik gossip2 lama.. paling x leh blah, bile aku cite, misha tido genggam makanan.. leh plak si win ckp, same la mcm ko.. pegang makanan smpi tertdo2.. ho mai god... wat malu company sajek mama micah ni.. hahahhaha

tutup cite pasal tu, sbb aku nk cite pasal gadjet misha yg setia dgn misha sejak kecik lg.. till now, kalu 'barang' itu xde... anak dara ai, xleh tdo lena... waahh, bunyinye xleh tdo lena, mcm mak dia ngidam henbeg plak.. kehkehkeh..

barang yg dimaksudkn ialah BANTAL BUSUK.. skrg ni, one of da important thing kalu jalan jauh.. g JJ tebrau pun aku bawak tau.. takut dlm kete dia nk tertdo ke..kalu dulu2 okeh lagi, mase dia x reti menyiarap, bantal is just only a bantal... skrg ni totally change.. resah aku, kalu balik kg x bawak bantal.. pernah sekali, cuai sgt aku, terus x jadi tdo kmpung.. balik ari jek.. seb baik dekat.. sejam perjalanan...

lg satu, kegemaran dia since baby lg, suke HISAP JARI bila nk tdo.. org tua2 ckp, x elok introduce anak since baby dgn soother kan? tp skrg pun soother dh ade orthodontic.. so leh  shaped kn gusi jd cantik kot.. hihi..tp tapi anak aku isap jari plak.. x dapat nk elak dah... otomatik, kalu nampak bantal busuk, jari masuk mulut...

tak pe la cha, kecik2 ni molek lagi cha wat cenggitu, nnti bila dh nk g school baru la mama bertindak eak.. hope misha x hisap jari sebelum g school ek yayang..

 
baru pegang bantal, tgn sudah masuk mulut.. kiki
k la.. tata..
anak korang ade bantak busyuk takkk..

2 comments:

nanonano said...

mika ade slimut mucuk, heheh
slalu nkt do dia akan mintak cimut adekkk..
ohh koya adik mamat tu, sejak bile ade abg ngn kakak ntah :p

sharEna said...

norah ada bantal dia. 2. tp kalo xde pon xpe. takat nie dia xde brg feberet lagi rasanya. so senang la nk bwk memane hihi