Friday, August 12, 2011

my mini skirt

hi uollss..

chett.. bile nk cerita pasal mini skirt, x bg salam plak.. ok bg salam la..
salam sumeee..

nk tau satu cite tak, mase aku pregnen.. eh sebelum peknen kot, mase baru feeling2 nk kawen.. aku berangan sgt nk gegel.. sbb nnti aku leh pkikn dia mini skirt jeans.. patutnye verangan nk pkikn tudung eak.. ngeh ngeh ngeh.. tudung nnti dh besar kene pakai.. banyak tudung lawa2 skrg ni.. nnti mase misha besar lagi la lawa2 kan...

diaa.. org nk tudung fareeda (opss. iklan jap)

alhamdullilah.. aku dikurniakan anak gegel.. suke.. suke..hajat hati nk pkikn anak mini skirt dh didepan mata.. tinggal tggu besar jek, leh la aku sarungkan.. tup tup tak sempat besar, aku dh belikan kat poney.. comell sgt.. mase tu misha baru umo 3 bulan.. tp aku belikan umo 6-12 bulan punye, konon2 nk pki raya.. tapi dh muat cepat.. so pkikn je la.. even mase tu belum puase pun lagik.. hikhikhik

my 1st mini skirt.. awwwww..ni pki mase 10 bulan.. muat lagi tapi senteng




makin lama, makin sendat la kann... so aku pun beli selai lagik.. guess cap ayam.. tapi aku cukup kenan, beli kat pasar karat je.. murah lak tu.. hihihi..tapi jarang pakai.. sbbnye... aku je tau.. kikiki.. tapi ade gak nnti, aku pki.. heeeeeeeeeeee..

tak lame pastu, aku ronda2 kt JJ, jmpe mini skirt ni, sweet sgt kaler dia.. trudy n treddy .. ade less 10% berebut aku beli, mcm la less 50% kan.. ntah apa apa ntah.. pastu sorok 2 minggu namo papa nampak.. hihihi... ni bukan dr material denim.. so kene gosok la kalu nk pki.. hihi

okeh... pastu ade selai lagi yg aku beli dr Brand Outlet.. cumil gak yg ni..tp mase mula2 pki, baru test je dh turun kaler kt pempes misha.. terus basuh then x pki2.. smpi la minggu lepas aku pkikn balik.. dh muat2 sgt dh.. x sempat raya.. hihi

pastu ade la, aku beli lagi 2 lai, yg material kain t shirt.. selesa kot misha pki.. kene beli spender banyak2 la pasni sbb size 2T dh tak provide diapers cover... rugi mama sket.. kikiki.. ni lum pki lagik for raya purpose... insyaAllah.. aminn.. hihi

latest, aku beli tru online je.. join us spree juga, biasa laaa hobi yg sukar dibendung.. kene piat telinga pun x insap2 kot.. yg ni consider unrecorded shopping.. hikhikhik.. aku ngk cam cumill sgt2.. (aku sume pun comel... xleh pakai tull ..muahahhaha)

taraa... cumil tak jahhh?

harap smpi sebelim raya... hhi

k la.. sbnrnye aku nk cite yg aku suke pkikn anak aku skirt camni, compare dgn dress... dress mica leh kire bape lai ntah... aku suke beli t shirt so leh tukar2 pki dgn pants or skirt... heeee..

k la.. tataa

No comments: