Wednesday, July 6, 2011

Sudu Mini

salam..

sudu + garpu + sapu tangan = door gift

ade tak antara korang yg gunakan gmbar di atas ni as wedding doorgift? aku slalu gak dapat, tp jarang simpan.. opsss.. pastu skrg ni dh xde yg bg sudu comel ni kan, mostly aku akan dapat cawan vintage dlm kotak.. trend skrg agaknye.. :) dan luckily mak aku jenis yg menyimpan sume khazanah2 ini.. skrg ni, satu persatu aku akan kuarkn dr dlm almari hasil pengumpulan mak aku zaman berzaman...

berguna tau sudu ni pada aku skrg... tetiap hari aku gunakan khidmat dia utk menyuap nasi kt anak dara aku.. anak aku suke sgt mkn pki kalu pki sudu ni, mebi sbb dia kecik plus muat2 je mulut dia yg kecik tu.. aku belikan sudu katun2, haram x layan.. budak2 kn suke tiru org dewasa, konon2 dgn pki sudu tu, dia same besar ngan mak ayah dia lah.. hehehehe...

tp sudu ni lembik sket, senang bengkok kan.. nnti kalu stock dh abes, aku kene cari kt kedai berhampiran la.. ngeh ngeh ngeh... so kawan2, ngk la anak dara aku yg makin banyak songeh ni.. makan pun nk suap sendiri.. banyak yg terbuang dr masuk mulut.. setengah jam pertama je aku suap.. bila dh kenyang, dia nk buat main plak.. nk suap sendiri... mitot ohh mitot....

mase utk bersuka ria.. yeay!!..
k la.. tata...

3 comments:

nanonano said...

amboi senonohnye ank dara ni mkn, hahaha

Lieya said...

nama pun cyomelll nak gak la dia pakai sudu secyomel diaaa...ekekee

cira said...

acik na - jgn suh abg mika ngk eak.. kikikiki

kak liya - untung mama x yah beli sudu.. heheh