Sunday, July 17, 2011

Dialog Suami Isteri #002

salam..

semakin hari, aku semakin boleh menerima takdir yg my asben sgt meminati dunia bisnes.. past 6 months ni rasenye aku sgt supportive, tolong watkn paper,create header + print invoice,name card, tp ade satu lgi utang aku pada maaruf.. nnti org siapkn eak dia.. ala, keje2 senang jek, tp dh membuatkn laki aku gumbira, sbb aku ade di belakang dia..

jumaat lepas, (ni dlm sms yep, bukan berbual.. hhi), teringat yg dia nk masuk course mengenal pasti jenis2 perniagaan kecil (agaknye la)..

aku - dia, jadi ek g course tu.

dia - pegi, lepas semayang jumaat org gerak..skrg ade keje sket.

aku - g ke?? mcm mahal je fees dia.. huhuhu.. ade wet ke?

dia - mahal lagi harga henbeg ngan kasut dia..

aku - weekkkkk.. g la.. :P

sorry papa, org tetibe jadi x supportive balik.. hikhikhk..
aiseh.. susahnye org yg x minat bisnes mcm aku ni, nk bebetul minat dunia yg asing pada aku tu..ok la.. back to the track.. sokong papa's misha 100%... papa boleh!! chaiyo.. chaiyo..

lap u.. :)

p/s - tp laki aku sbnrnye xgi pun course tu, sbb dia tertido pas solat jumaat.. muahahhaaha.. eh, gelak jahat plak.. patutnye aku follow up ngan dia, dh pegi ke blum ptg tu kan..ape pun x boleh... ape pun x boleh.. :P

k la.. tatata

2 comments:

Cik DinDA said...

hahaha...ske sgt dgn statement maaruf ni.Tula mama micca shopping x beringat

Cik DinDA said...

haha...ske sgt2 la dgn statement maaruf ni.Abis mama micca asyik ingt shoping je