Tuesday, July 12, 2011

16 m.o yayang

salam.

semalam besday misha yg ke 16 bulan.. hikhikhik... makin membesar dh anak saya.. ade ura2 nk tambah ke? hrmm, papa ade bg2 hint yg kawan2 dia sume anak dh 2 or nk masuk dua.. hikhikhikhik.. sabar yep papa, ade rezeki jadi kakak la misha.. insyaAllah..

ok la, dalam usia 14 bulan ni, boleh melayakkan dia mendapat pujian plus ciuman bertalu2 dr aku... ye la, sape nk kiss anak kalu tak mama papa dia kan.. kikikiki.. maaruf plak, sesikit ckp misha nnti dh pegi school belajar rajin2 taw, dapat no 1.. berangan la papa, mcm la anak dia tu nk sekolah next year.. hikhikhik

dalam usia ni, misha dh pandai sesuaikan diri dgn keadaan dan arahan yg diberikan.. sukee sgt aku ngk tau... terasa anakku sgt comel.. wakakakkaka..

semoga misha membesar dgn sihat yep..amin.. :)

k la..tata.
mama sgt bz this week.. entertain assessor dr singapore..

*update.. betulkn months..  confuse dgn 1 tahun 4 bulan ngan 14 bulan... maceh ummi fatihah.. kikiki

5 comments:

Lieya said...

Dah bijak misya, betul la ape yg dipesan maaruf pd misya. Kalau nak anak kite bijak bestari dan jadi terbaik kite kene cakap bende2 yg elok2 je kat dia. Barulah jadi yg terbaikk....

cira said...

kak liya - ngeh ngeh ngeh... kadang2 papa dia over.. kekekekk

Aishah Rahim said...

Mica memang anak yang comel. Nanti besar jadi anak yang bijak pandai dan solehah. Amin.

muhamad putrajaya said...

tuh la... confuse... rasa misha nyer besday lama dah.. nape baru 14m.. hihihi

- ummi fatihah

muhamad putrajaya said...

tuh la.. confuse tau... ingat besday misha lama dah... takkan baru 14m lagi... hihihi

-ummi fatihah