Tuesday, June 7, 2011

pre raya shopping

salam...

korang2 sume dh start shopping raya untuk anak2 lum? sure paling tak pun kain baju raya dh beli tp blum hantar tempahkan..kes same la cam aku ni.. aku angankan kebaya untuk si kenit..design dh ade.. cume nk antar kt tailor je blum ada masa.. kalu aunties nk tau, cha pun ade jubah tau untuk raya ni...thx to mama aurelia sbb belikan kain tu kt jakel kl.. jauh tu import.. kikiki

oleh kerana aku dh start terjebak dgn SPREE kt US nun... so tak leh tak,kalu ade offer harus la aku serah diri g ngk website2 yg sdg offer tu.. dulu mase shopping ngan kak dar, mmg masyuk abes... murah betul... kak dar mmg terbaek la so far... tp x bermakna yg lain tu x best, ade yg quote best price.. kite sbg pembeli kene rajin minta diorg quote then compare.. :)

so, ini la barang terjahan aku so far.. sume pun untuk anak si maaruf ni.
dr crazy8.com


suar idaman hati mama misha.. hihi



penganti tee yg xde stock..

selai lagi kaler grey tp xde stock sudaa...


from carters.. quality gmbar agak kureng...


last but not least.. swimming suit iollss.. kikiki

setakat ni je dulu.. jeans x beli lagi...ade la pelunag nk join others spree kan... hikhikhikhik

oleh kerana tak tahan asyik2 cik misha je dapat, maka aku pun berani mati beli baju yg nampak nye mcm besar plus amk saiz paling besar.. kikikiki.. harap2 la muat ye kawan.. murah jek... ade yg rm35-37 jek till ur door step.. murah kan..

ni la yg rm35 ke rm37 tu
kotak2 lagik??? kikiki

ni je la dulu yep.. sebenarnye barang2 ni lum smpi pun lagi taw... hakak kene tggu dgn penuh kesabaran.. kikikiki...

aku ade mentioned kn, sape personnal shopper2 ni sume... kalu malas nk selak2, komen sini eak... nnti aku reply.. kikiki

k la.. tata


2 comments:

FaRah Baharom said...

cantik...mesti rambang mate time memilihkan..:)

irenedahayu said...

ling, aku pesan dengan ko sekali baju pink tu leh tak? kenan la...