Thursday, June 9, 2011

Jom g beli kain..

salam..

kawan2 sume dh sibuk antar tempah baju kt tailor ke? aku lum lagi.. ari ni baru nk tempah... pagi tadi lepas asing2kn baju mane nk wat kurung modern dan baju kurung.. kira punya kira, mcm tak cukup la plak.. ish.. ish..ish.. dh janji bagai ngan boss (papa) xmo beli kain lagi.. tapi.. tapi.. camne.. mmg x cukup.. ade 5 lai jek..
dh la salah satunye jubah.. ntah bila la nk pki... kikiki

cer kwan2 kira..
1. raya pertama - sure dh masuk fb kan baju tu...
2. raya ke 2 - smpi ke 5.. wajib kt kampung.. harus la aku rotate baju raya yg wat untuk g keje.. kikiki
3. raya gathering ade 2 kali plak tu.. staff ngan client.. client tu aku slalu jadi ussherette...
4. open house tetiap minggu, x knnk rotate baju yg same...

so aku pandai2 decide yg x ckup... hukhukhuk... nk g beli la, since jakel pun ade sale lagi kan...

tentang jubah plak, aku berkenan nk wat jubah mcm najjah.com .. lawa2, tp harus la saiz aku xde kan.. kene la tempah sendiri..mula2 antar tempah jubah dulu.. suh kakak tu wat 200% same mcm dlm gambar... kikikiki.. dh siap tu nk antar jahit bead kt kakak kawan aku plak.. harap2 la baju ni memuaskan hati sendiri paling penting hati papa.. amin.. :)

dr butik najjah.com..
skali mase jalan2 kt butik najjah.com ni, tatik @ cik dinda berkenan design baju ni plak.. lawaa la kain dia.. baju dia cam kurung modern biase jek..kain dia yg aku berkenan tu..  tatik dh tempah pastu dh siap dh.. lawa jah... kenan sgt2 aku.. leh la tiruk pas ni.. hikhikhik..

ni la baju idaman hati tatik tu..

sweet kan... :)
p/s - kredit to najjah.com.. kreatif la korang.. tp xde saiz untuk saye... hukhukhuk

harap2 nnti lawa la aku pki.. yehaaa...

tak sabar nk ngk misha pki jubah.. :)

k la. tata... :)

4 comments:

baby Aniza said...

yg baju kurung najjah tu i suka gak, dr last yr i nak buat cam tu tapi tak terbuat jugak...

Cik DinDA said...

yang lebih menerujakan lg...mama da tmbh 3 lai kain utk genapkan 8 psg baju raya dia...OMG!!! gile shopping mama micca ni.

Cik DinDA said...

yang lebih menerujakan lagi mama da tmbh koleksi bju raya dia menjadi 8 psg kesemuanya...ishhh dia pnye gile shopping tlh mempengaruhi cik dinda ni..:P

cira said...

niza - same laa... smpi skrg x antar2 tempah.. raya dh makin dekat, tailor pun ade yg dh close order.. huhuu

cik dinda - oittt..... mase ade 8... dah satu cotton dr vietnam dh jadi bape? cer kire.. pengsan la cam ni.. kekekekke