Tuesday, June 21, 2011

Gembiranya rasa hati

salam..

hati gembira bukan kepalang kurasakan minggu ni... ini adalah kerana, start dr last wiken aku akan menerima parcel by parcel hasil drpd jalaan aku saban hari dgn personnal shopper.. kira2 ade la 15 ke 16 item yg on da way to Malaysia.. tp ade yg dah sampai.. 3 lai dress (aku pernah post ari tu) plus sehelai baju dari crazy8.com (c8)..

aku sgt happy sbb kaler baju tu sgt lawa compare dr dlm website.. baju kemeja kotak2 yg sgt kiut pada pandangan mata aku.. aku amik saiz 2T.. sepatutnya aku amik 18 - 24m should be ok with my dotter.. tak pe la dh order kan.. leh pki lama... (ayat penyedap hati.. hihihi)..
gmbar dlm website
gmbar sebenar.. mama like.. :)
tutup kisah baju c8.com.. aku nk bercerita pasal jeans plak.. aku dh lame berkenan jeans ni, tp mostly sold out.. tak lama pastu nampak gmbar seluar tu kt fb shop jihah.. pre-order la plak,. tp xpe la since ETA dia kurang 2 minggu dr taikh aku booked tu, luckily paling murah dr mane2 yg aku servey.. alhamdullilah..

dlm website
actual photo
alamak, dlm gmbar mcm x cun plak suar ni.. tp in reality mmg lawa, jeans dia lembut jek.. suke2... recommended utk mummy2 beli.. seb baik aku amik saiz 12 - 18m.. tu pun masuh lagi labuh utk misha.. harap2 dh molek dipakai masa raya... amin..

semalam smpi lagi 4 lai baju Old Navy yg aku order dr k.syu smpi.. aku place order size 18-24m utk semua.. paling aku xcited ialah swimming suit si kenit.. tapi bila ngk alahai comelnye nye baju ni.. kecik la plak... seb baik swimming suit ni stretchable so muat la untuk misha.. muat2 je.. mesti x leh pki lama.. hukhukhuk... xpe la.. nnti kite beli lain eak yayang.. :)

kusyuk makan roti...
yang lain2 ok la.. just nice... boleh gak simpan untuk raya, tp kalu nk pki skrg pun boleh.. hihihihi.. next time aim fot 2T year mama... lepas ni, aku kene bahagi2kn address parcel to receive, since mak dah tnye2, asyik ade je pos laju smpi budak pos laju tnye mak, anak macik ni beli ape.. kihkihkih...

ok la... diharap entry ni dapat membantu mummy2 kt sane nk shop online.. (membantu ke? kikiki)
k la.. tata...

6 comments:

Hanani said...

wa, banyaknya baju utk mica...mama teruja mica yg dapat baju..geram je kan....

cira said...

k.nani - a ah geram tul.. dh jadi hobby plak skrg kumpul baju anak wat stock.. hihihi

ei said...

shira, ni yg order ngn personal shopper tu ek..ebsite dr overseas tu kn..cmne nk tgk tu ar..aku tak reti hehe ajar ckit..

cira said...

iza - senang jek wei...

1. open website yg ade offer baik punye
2. copy link
3. PM personal shopper mintak quote
4. if price ok, ko proceed.. bayar...
5. tggu barang ETA dlm 3-4 weeks..

senang je.. yg penting sabarr menunggu.. hihihi

emy said...

awak,bleh bg saye website2 tu...n personal shopper skali.saya nk try order la..thnks! :)

cira said...

emy - nnti sy buat entry utk awak eak.. sorry lambat reply..