Monday, May 23, 2011

ohhhh hoiiiiiii.....

salam..

rajin plak aku update blog after seminggu x update pape.. hikhikhik

ari ni aku nk cite, meroyan aku datang balik... meroyan ape tu? meroyan SPREE from US... kali ni aku x order tru kak dar.. sbbnye for time being kak dar nk berehat sebentar.. ok la.. tp still tggu offer dr dia.. sbb she gave us the better offer so far... kakak tak amik untung pun, just amik wet stationary $10 USD... yg lain2 mmg mentah2 rege dr website tu dia convert + tax.. heaven tul aku ngan kawan2 bersuping mase tu..

but now, kene kira betul2, kene quote manyak kali.. sbb rege yg personal shopper amik berbeza antara satu same lain.. aku x penah pun mintak diorg breakdown details, tp ade la beza.. tak banyak dlm rm7 - rm 12 beza.. tp still beza gak kn.. hikhikhik

so nasihat aku, sila jadi pengguna yg bijak..

mula2 aku try 3 helai dress dulu dr website Old Navy.. sekejap je dh smpai.. x smpi 2 minggu pun.. suke taw.. yg x suke nye, baju tu besar untuk mitot.. ye lah, hakak amik umo 2T... harap mase raye nnti, cumil je mitot pki.. ecehhhh...

order dress sbb nk feeling2 anak cumil mcm Suri anak TomKat mase raye nnti.. kuikuikui

ade lagi yg 4 lai masih on da way shipping ke Malaysia.. murah2 je weh.. ade yg x smpi rm35(plus shipping + tax) pun sehelai.. berbaloi2 kan... :) ku rase poney pun mahal lagik, laki aku tnye, beli2 ni confirm ke x beli nnti mase raye.. aku jawab, bergantung kepada kewangan la.. biar org x beli, asalkan anak beli.. ceee wahh..

klu korang nk taw dgn lebih lanjut, korang leh la add 'Lin Mili' , 'Aida Joseph' , 'Syuhada Azrule', 'Masfreeky Shopperholic' (aku order drees ni dr mas) kt FB.. berbelanja la secara bijak ye... wink wink.

tak lame lagi, memorial day sale bakal menjelma, kene kuatkn iman.. kalu tak sume barang pun nk beli... ishh...

k la.. tata.. :)

4 comments:

nanonano said...

mica tu doh comey
pkai ape pun ttp nmpak comey
xpkai ape2 pun lg la comey,
kekeke :p

Ms.Gegirl said...

ye yeye yeye ada baju baroooo..hehhe
neway gaun kiri tu shomell..aku nk belikan tuk rissa x ada size lak. mama mica x nk jual kat mi rissa ke? hakhak

cira said...

aunty nano : macehhh.. tp kalu xpki baju pape, mama ckp sepsi nnti.. kikikiki

aida - wehhh, nnti kalu dh dekat nk raye, besarrr lagi, aku let go ek.. kikiki

emy said...

kak dar ni sape wak...nak gak beli kt die lain kali.mcm bbaloi jeeee