Friday, May 27, 2011

2 years and still counting

salam..

pagi tadi, bukak2 FB nampak BIG EVENT notification, yg mane selalunya aku x amik kisah pun.. tapi bila ngk bebetul, eh.. ni notification on my anniversary la.. tetibe rase cam best.. rase macam balik ni nk masak ikan 3 rasa, sup sayur ngan telur dadar untuk memenuhkan perut suami.. tetiba rasa, aku harus manfaatkan every single minit dlm minggu ni.. thx FB for remind me.. hikhikhik.. actually aku mmg ingat, gilaa ko x ingat.. tp bila ngk notification ni, makin bertambah teruja.. kikiki...ditambah plak mase tu besday maaruf..

teringat dia ckp, on his 29th birthday,
'bestnye, tahun ni org dpt adiah yg besarrr punyaaaaaaa' - jaat giloss... wekkk
ngk la profile picture kami, same2 letak gmbar anak.. hihihih
ops.. ade besday invitaion dr mama isya la.. hikhikhik
ahad ni kami akan ke A famosa untuk2 feeling2 honeywithkidmoon.. xde pun candle light dinner bagai.. yg penting kebajikan misha la jadi agenda utama kami suami isteri nanti...kuikuikui..

dear papa,
semoga rumahtangga kite bahagia hingga ke akhir hayat bersama misha dan adik2 plus cucu2...
semoga terus tabah melayan org ni.. hihihihihi..
semoga kita sama2 mempelajari ilmu agama dgn lebih mendalam.. insyaAllah..
semoga terus menjadi suami dan papa yg terbaik untuk kami..
also happy 31st years old yayang.. org sayang dia.. cepat la jadi org kaya.. haha
amin..

motip aku taip cenggini, sbb ari tu papa ckp dia terbace blog aku... mencikkk... kalu ko bace lagi, haku tukar addresss.. kikikiki.. tak la, tipu jek.. :P

k la.. tata

5 comments:

Puan said...

tahniah cira....
besh nya p jalan2..:)

nati tempek gamba byk2

nanonano said...

hepi becoming 2nd anny yer..
mica hantar kt kg la
bru syok mama papa nk celebrate..
wahahahha

cira said...

maceh rozie tiger.. kikikiki

~ nnti aku upload la, kalu la laki aku sanggup nk amik gmbar banyak2..

nano - thxxx..... x leh, mica kene ngan mama.. takut nnti mica dapat adik lak.. hakhakhak

mama shifa said...

selamat menyambutnya
semoga kekal hingga ke akhir hayat

Hanani said...

happy anniversary cira & maaruf..beshnya dia berhoneywithkids...