Tuesday, April 26, 2011

makcik tension

salam..

adoiyai... even satu je mende yg nk kene pkir..  pasal home loan.. tp buatkan aku pening... ubat pade nk ilangkn pening aku ni ialah....

jeng jeng..


lagi2 untuk mitot.. aku dh lame cari baju ni, rasenye sgt chomel.. jmpe ni murah lak tu dr ari tu... terus je la add seller ni as fren kt fb.. hikhikhik.. malam karang nk bank in skali ngan wet undi..

lusa smpi!! yeay...

tu je la agaknye baju mica untuk gaji bulan ni.. mama nk berjimat cermat untuk suping mase raya plak.. insyaAllah..

note - sy ade berhutang entry pasal mica terkene air panas.. sob.. sob.. sob..

note 2 - pada sape2 yg berkenan baju putih tu.. leh la bg nama.. mebi smpi x lama lagi.. no booking fee required pun... hihihi.. ari tu dia ckp xde.. pastu skrg ni ade plak stock, just kene tggu dlm minggu ni atau minggu depan.. sbg umat yg penyabar, hakak tunggu lagi la... hikhikhik

pada mama kak pia, nnti ngk dulu ek, mica saiz ape.. kalu kecik sket.. yg besar tu, kak pia leh amik.. hihihihi

pada sape2 yg lupe, ni la bajunye... hihi

k la.. ade training... training je memanjang kt sini.. xpe la, untuk add knowledge kan...

tata..

2 comments:

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

irenedahayu said...

memang cumil kalo mica pakai...