Friday, April 15, 2011

baju untuk sang puteri...

salam..

hari ni aku nk meniaga.. tp bukan la banyak choice pun, just satu design jekk.. hikhikhik

actually cam ni, dr mica umur 6 bulan aku cari baju ni, manjannnggg sold out.. frust okeh mak.. nk dijadikan cerita, mase aku jalan2 cari pasal (pasal nk kuarkn duit), aku jmpe la baju ni, tp kene beli wholesale.. oleh kerana desakan naluri aku order la sume skali, mcm2 saiz...

makanyaa, aku nk jual kt sape2 yg nak ni...  baju lum dapat lagi, kalu dh dpt nnti aku inform.. tp pada sape2 nk secure booking, bgtau la... aku reserved utk korang..  :)

ni la baju yg kiut tu...
saiz 70, 80, 90, 95
rm45
salah selai nye akan jadi milik mica.. hehehhehe

k la tata...


14 comments:

nanonano said...

hambikk!!
xdpt beli selai
borong terus semua,
klu xde org beli
pun xpe
mica ley pkai stiap generasi smpai last size
hehehe seyes baju budak2 puan comey2 gler ahh..
jeles :|

Ana Mama Aryan said...

tu la dia klu jadi mak ni..

klu nk bju tu..nk gak..cari la smpai dpt..klu mahal sikit pn xpe...tp nk gak bju tu kn..

mcm ana gak la hari tu..nk cri bju tu..cari gak..last2 dpt gak :))

http://tengkuputeraputeri.blogspot.com/2011/03/tengah-mencari.html

jaja said...

cute la baju...kaler putih ek...cun le tp xtau nk beli saiz ape utk myiesha...huhu nama da dekat sama...

LUTH ^_^ LUNA said...

IRAAA!!!!!!!!!!
seriously ko ada penyakit shopping ni....parah dah ni..hihi

irenedahayu said...

mesti somel mica pakai nanti...

Mama Rania said...

kaka nia da ada..ms umur 6bulan da pkai..hihihi..tp skang da xmuat..topi je geboh2 lgi..

cira said...

nano - papa mica pun ckp cam ni.. dia perlu la tu.. kekekekkeke

ana - x senonoh kn, smpi sangup beli wholesale.. bawak2 la bertobat ira oii.. hihihhi

cira said...

jaja - nnti baju smpi ira check ek, mane yg sesuai ngan bam bam myiesha.. hihihi

at - kronik ke? tp x mahal sgt xpe kot.. ayat sedapkn hati.. hihhi

cira said...

dayu - maceh dayu... kalu adam gegel, mesti ko dh amik satu kan.. hihihi

yanti - dr umo 6 bulan, dh setahun baru mica dpt.. seb baik x meleleh ar liur... hihi

mizzarenum said...

bak juai kt adik oni 1 lai.. dulu pun penah carik abju ni..pastu xjmpa.. lama2 lupe dah.. tp skrg cira, ko dh ingatkan aku blik... haha..

LUTH ^_^ LUNA said...

kronik weihh....aku x bleh bayang kan kalu ko duk sini...hihi

sharEna said...

lawo..tp xde bajet nk beli =(

MuMMy CHoMell said...

cantek r... bestnye ade gegel nih.. aku nk book tuk simpan jew bley x? sopink advance..berape regenye wei?!

cira said...

anum - nnti dh smpi aku update ek... hihihi..

at - kalu aku dok sane, bestnye la haiii... beranagn jekk... hihi

ena - installemnt pun xpe.. hihi, tp rasenye saiz naurah same ngan micaa lar.. hihi

zai - x yah la, nnti dh obsolete plak.. kuikuikui