Thursday, April 14, 2011

Baik, gaduh, sayang

salam..

bila dgr lagu baik2 sayang ni membuatkan aku ada idea nk taip satu kisah...

mula2 tu nk paste lagu baik-baik sayang by wali band

Lirik Baik Baik Sayang - Wali

Aku tak ingin kau menangis bersedih
Sudahi air mata darimu
Yang aku ingin arti hadir diriku
Kan menghapus dukamu sayang

Karna bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengakan aku

Reff:
Hanya satu pintaku untukmu dan hidupku
Baik baik sayang ada aku untukmu
Hanya satu pintaku disiang dan malammu
Baik baik sayang karna aku untukmu

Semua keinginan akan aku lakukan
Sekuat semampuku sayang
Karna bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengakan aku

Sejuk hati aku dgr lagu ni, eventho laki aku x penah pun dedicate lagu ni untuk aku, tp aku tau sume bait2 kata dlm lagu ni mmg ada dlm hati dia.. yo koooo? kuikuikui..

Dia slalu suh aku jadi 'budak' baik.. kenape budak? sbb aku mmg perangai mcm budak.. x senonohkan... tp aku still nk berubah.. there are still have room of improvement 4 me rite.. :)
Cite pasal laki ni, aku jeles tul bila aku bace/dgr kisah rumahtangga diorg ni yg sangat loving loving... (mostly dlm belog, smpi laki aku marah aku bace blog org..hhahaha)... bahagianyaaaaa... korang x penah gadoh ke? ke x tulis kt belog.. aku xde la ckp aku ni x bahagia.. mati la kalu papa bace..bahagia wei, anak pun dh sorang... kuikuikui..
May bakal menjelang lagi... Alhamdullilahh.. :)
ok la..makin lame, makin macam2 aku taip nnti..  jiwa ku kacau... mintak sket vitamin buleh x papa... :P

tata

1 comment:

irenedahayu said...

gadoh2 jugak weh.. cuma tak terluah... :p