Tuesday, April 26, 2011

am dayet..

salam...

pada mulanya aku malu nk publish.. tp as a challenge, aku publish gak.. wat kate2 semangat.. kuikuikui

term n conditionnye senang je, aku x leh minum air yg ade unsur2 ais ni selama 10 hari.. mulakn dgn 10 hari dulu, pastu leh extend to 20 hari or 30 hari..klu korang nk taw, aku ni pagi buta pun minum teh ais.. sedapnye weiii.. terbasuh tekak aku kalu dpt ais..

10 days Ice Challenge aku bermula hari ni dan akan berakhir 5 May 2011.. wish me luck.. wit.. wit...


no more teh ais blended for next 10days... :P
 - papa sibuk menambah suh jgn makan nasi waktu malam.. hari ni xmakan.. x tau la esok.. kuikuikui
 
 k la.. tata..

3 comments:

Puan said...

caiyok caiyok mama mica..

cira..aku kan sejak peknen ke putri aku tue, sampai skrg. Teh mmg tak boleh lar..angin.
Tp kadang tu ok jee..aku pon heran..
Nak2 yg bancuh kt opis, kt umah..mmg angin merodak. Tp klu minum kt rumah org, kt mesyuarat ok plak non.

LUTH ^_^ LUNA said...

ira!!!!!!!!!! diet siut...hehe..nk join la.. program diet aku is never ending story. tapi x penah menjadi..hehe

ei said...

yuhu...kna pantang lak ke, nape..tp btulla..tekak sedap jek klu dpt mnum ais2 ni kn..tp ku xsanggup nk pantang mantang ni huhu