Tuesday, March 8, 2011

lain yg tunggu, lain yg sampai..

salam...

masih lagi tak sempat nk update pasal besday mitot.. kuikuikui..

ari ni aku nk cite pasal parcel yg aku terima hari ni...supprised? xde la sgt sbb aku dh expect awal2.. cumanya, agak upset sbb sepatutnye tutu with legging ni smpi ujung bulan lepas.. tp maybe ade problem kot ngan supplier, seller pos jumaat and i received it on tuesday..

review pasal tutu ni, besar utk mica.. even aku amik the smallest saiz 18m - 24m..
size - not meet my expectation
quality - quite similar dgn yg aku jmpe kt butik Gap even tag dia pun baby Gap. tp mase aku order dia claimed as Magic cube
price - cuma murah dlm rm20 drpd yg original
color - also not meet my expectation.. aku ingatkn merun, rupenye shocking pink
recomendation - boleh beli untuk smbut besday anak 2 tahun.. hikhikhik

ni lar tutu crawler tu..

cute ke? 
p/s - aku lagi berminat nk kirai baju2 yg aku order online oversea tu.. tak lame lagi smpi la kt aku.. yeeaayyy... x sabar sgt...

k la.. tata..

5 comments:

Mama Rania said...

cpt la kirai..aku tak sbr nk tgk..nti nk tlg order kn eh..

Ms.Gegirl said...

sabar ye..if everything ok tomorrow aku postkan..hihihi..tp kan laling..suar jeans mica bsr la. aku rasa leh simpan. raya pun x tau la lepas pki ke x

sumimie said...

wah k.cira dah plan tuk mica nyer 2nd year party lak..

Puan said...

beh part bila ko ckp tak sabar nk kirai baju dari us......ekekeke

cira said...

mama nia - nnti dh smpi mase dh ketika, kite wat same2 ek.. tp kene kesabaran yg maha hebat tau..huhu

ummi rissa - sy sgt bergantung harap pada kamu.. wakakkakakak..
maceh yee... muarhhhh kat rissa.. :)

mimie - hahaha.. main2 je pasal 2nd besday tu... mane tau tgh mual2 ke, tggh due date ke, dlm pantang ke... kekekekkeke

cik puan2.. baju dr us x smpi lagi.. esok kot.. amin.. hikhikhik