Tuesday, March 15, 2011

Happy Birthday My Dear Misha

Salam..

Cemerlang tul aku hari ni... 3 entry dalam satu hari.. kuikuikui.. wat malam2 cam ni, mitot pun dh tdo.. aku kene wat2 gigih gak kalu x aku makin malas nnti...al-maklum lar, harapan aku tinggi, supaya misha leh bace blog ni satu hari nnti.. amin.. :)

dear anakku,
1st of all, thx god sbb anugerahkan reward yg tak ternilai ni pada kami sekeluarga.. :)


You've filled out heart with so much joy
misha, setiap bulan rasenye mama x pernah lupe nk ceritakan pasal progress misha.. tp rasenya bulan ni x perlu lah sayang.. cukup la,mama katakan yang misha membesar seperti kanak2 yg seusia dgn mu.. alhamdullillah, mama bersyukur sgt2..sgt tak sangka anakku dh setahun.. kuikuikkui.. mama jakunnn... 

'i just want u to know that u are mean the world to us'


Sayang,
As every day passes and we watch you grow
Our love will be constant we want you to know
k la.. tata... 

9 comments:

MuMMy CHoMell said...

so sweet momma... ur gurl will be proud of u momma...

cira said...

amin.. hikhikhik

zai - x sangka kn kite sume dh beranak pinak.. skrg kite doakan yg terbaik utk zaiyana lar.. biar beranak pinak cam kite.. kekkekeke
amin.. :)

nanonano said...

comey la mica ni,
cm dah bsr sgt je tgk dia.. :)

sharEna said...

mica sangat comel =) geram anT tengok..huhuh

hepi besday dear mica. be a good girl ok!

sumimie said...

ya Allah look at newborn bb mica
putih gebu sampai merah2 kulit dia
mica nanti dah besar dah jadi anak dara kalau baca komen auntie ni..auntie sgt geram dgn kulit awak tau!

Puan said...

happy besday mica...
mica comey pakai baju pokodot

cira said...

nano - ramai yg ckp dia mcm dh besar sgt dah.. sbb rambut kot.. hikhikhik

tp lum ade adik lg taw.. kekekkke

ibu naurah - maceh aunty... sy pun suke ngk kakak naurah yg cute tu.. :)

cira said...

mimie - ngadela mimie ni.. biase2 je laa... hikhikhik..

nnti mica dh besar, mica g raye umah aunty eak... jmpe adik syifa.. :)

cira said...

jiji - maceh aunty jiji.. next batch, kite kerjasama lgi eak.. hikhikhik