Tuesday, March 29, 2011

bila papa pegi shopping

salam... 

ari ni aku EL, due to macam2 reason.. antara sebabnya ialah, papa g kl ngan amat.. teman amat uruskan hal2 dia kerajaan... hikhikhik...

aku mmg suprised okeh, bile tau laki aku singah MidV.. i likeeee... tp ingtkn dia belikan kn aku cookies yg Famous tu ke, donut Jco ke.. tp aku x mintak punn... aku harap jek.. balik2 tu, dia tunjuk beli untuk mitot jek.. pandai plak masuk Mothercare ngan amat.. sedangkn amat tu kn ke bujang lagik.. beli botol susu, memula nk marah, sbb yg pink tu pun ade satu lagi, botol weego pun x guna agi... skalu ngk yg kaler biru plak.. aku tau dia suke kaler biru... tu yg dia beli tu.. kuikuikui

pastu g FOS, belikan baju ngan suar.. murah jek.. FOS kt sini xde pun baju cam ni.. mmg outlet untuk kids.. bestnyerrrr.. tp papa beli 2 lai jek.. xpe la.. just started kan.. kekekke

ok la, tu jek... aku x sangka laki aku ade hati nk beli untuk anak dia, sbb slalunye kalu aku g mengirai baju, dia g jaga misha.. xde nye nk join.. x sangka... x sangka... happy tauuu... eventho mama x dpt pape.. kekekkee
ni la hasil borongan  seorang papa

 
k la... tata..

2 comments:

nanonano said...

hehe bertuah mica..
:p
babah mika nk ape2 semua serah kat ibu
dia lsg xpndai sopim
sopim kat 7e pandai la..
hahahaha :p

cira said...

nano, x sangka okeh, dia nk masuk mothercare tu.. cam nk gelak pun ade..hakhakhak..

alaaaaa, lame2 babah mika pun pandai gak...papa mica baru je pandai x smpi sehari.. hehe