Monday, March 14, 2011

Akhirnye, ia sampai juga...

salam....

lepas dh lepas sepurnama berlalu.. maka dgn berbekalkan sifat kesabaran dan keredhaan yg tinggi, parcel dr US tu dh berada kt tangan saya.. Alhamdullilah.. syukur sgt2... :)

kawan2 sy pun dh cite pasal sejarah parcel tu.. konon2 kami share2 untuk beli dlm 1 kotak jek.. nk try kononnye.. tup tup, amik ko 3 kotak at last.. aku je satu kotak agaknye... tp x kot.. kuikuikui...

tp.. like I said before, kesabaran dan keredhaan tu penting ye.. kesabaran sbbnye kami tggu sebulan lebey baru smpi ke tapak tangan nih.. keredhaan plak, redha dgn harga shipping dan cost tax yg encik2 kastam tahan... harga postage mmg agak memeranjatkn .. bukan makan puluh2 tau.. tp xde la makan ratus untuk seorg.. tp if dh darab 4 org, pitam gak lar....hikhikhik..

dgn kene tax lagi.. we managed to share everything on postage cost.. fair n square.. susah senang bersama.. hikhikhik...pulak tu, fara ngan aida kene timbang plak each barang sbb kami kongsi 4 org + 2 org.. nape cam tu.. 4 org major kes, lagi 2 sekawan just nk try2.. yg 2 org ni mmg bebetul try.. tp yg lagi 4 sekawan.. mcm esok nk raye plak rasenye.. kuikuikui...

mmg berbaloi2 la.. mati la kalu laki aku bace...sbb dpt banyak helai.. tp beli online kan, ade yg gedabak.. mebi tahun depan baru muat.. kekekkeke.. tp  banyak yg muat.. just nice, ini memaksa aku untuk join lagi utk shopping raya..

so mulai skrg aku kene kumpul duit lar.. sbb nk mak + bapak mica nk tumpang gak barang sehelai 2.. ari tu conversion kebanyakkan kene darab dgn $3.12.. ok lar kot.. meroyan.. meroyan..

ok la, cakap banyak pun x guna, tunjuk je la gmbar baju bajan tu.. paling best smpi mase besday mica, kirakan ni adiah besday dr mama la eak.. selain beskal dr papa...

wink..wink..

ni la baju bajan yg dinanti2 kn tu... 
ni plak cik kak yg empunya sume2 tu.. termasuk yg tgh try tu.. hikhikhik
berapa totalnye?? x perlu la aku nk reveal kt sini.. cukup la kami ber 5 ke ber 6 yg tau.. yg penting berbaloi2... dia pls jgn bace.. kekekkeke..

ne way, big thanks to acik dar, sbb sanggup layan kami ngan ngade2 banyak songeh nih..thx sbb sanggup stay up untuk grab order kami.. budimu x dpt kami balas, even tau kak dar x bace blog ni.. one sweet day mebi... hikhikhik

k la.. tata...

2 comments:

nanonano said...

fuhhh syokkk giler ahh mica,
baju dak pempuan mmg semua cantek2 ahh
gerammmmmmm..

cira said...

sabar eh nano... nnti tggu adik mika gegel, leh meroyan same2.. hihihi

tp bju dak boboy mahal2 belaka lar... huhuh