Wednesday, February 9, 2011

wall sticker deco

salam..

mase jalan2 kt angsana, aku teringin nk cari height chart utk cik kak nih.. maybe sbb aku rase dia makin tinggi, tp xde bukti yg misha dh makin tinggi.. kt klinik, asyik slalu lupe nk measure..

dlm pada mencari tu, singgah kat kedai yg jual wall sticker tu.. luckly jmpe height chart utk kids.. terus je la aku amik... tp ni yg murah punye.. rm2 jek.. kuikuikui.. 1st timer kan..balik tu aku googled rupenye banyak kedai offline ngan online yg jual.. banyak lg yg cun2... harus la aku terjah nnti... hihihi..

ok lahh... ni ngk gelagat mitot mase dia wake up early in da morning... so jakun.. hihihihi

ape la nih eak... - mica cakap

pastu aku pusingkan dia suh berdiri bebetul.. mama nk measure.

tinggi saya around 72 - 73 cm.. x dapat tepat sbb sy x reti duk diam..
 pastu bile mama suh diri lagi..
xmo dah mama...
 ok lah.. tata.

p/s - ngk la rambut mica ni... mcm nk potong jek.. tp sayang.. bile bgn tdo mmg x mengembang mcm jeniper lopes.. kekekek.. korang rase mcmmane ek...

p/s 1 - lawa gak eak.. wall sticker nih... tuan rumah jgn marahh haaa... :)

p/s 2 - utk pengetahun sume, mica lum leh berlari lagi.. baru tatih2 7-8 langkah je...

with luv, mama misha

13 comments:

MuMMy CHoMell said...

sgt cute n tomei...:D

cira said...

zai - aku x pandai lukis mcm kat umah ko.. kekekkeke.. pastu ni leh la jadi ala2 umah ko... hahaha

Puan said...

cira.....wah sebijik kt kk yg aku pegi check up puput. Nomey..

weh rambut singa cumelllll
puput jek rambut singan pompan

Aishah Rahim said...

mitot dia panggil menantu aiii??

mitot meh datang tiram jumpa nachik!

Lieya said...

Wahhhh misca dah makin tinggii makin tomeyyy... haaaa carik jgn tak carikkkkk wall sticker tu. cantik2 kannnnn.. i likeeeee

Cik DinDA said...

mica sudah besar...comel kamu ni :)

murn!e said...

wah, lom masuk 11 bulan pun, tapi misya dah diri mantap gila. ni mesti dah boleh jalan sendri kan?

aleesya diri sendri mmg boleh la..tp kaki dia kaku gitu je la. takut lagi.hahhaha

cira said...

jiji - same eak.. gigih gak la misi tu g lekatkan satu2 ek.. hihi..

wehh.. x yah potonng ek.. baik lah... hihi..

kaka puput, hapi besday ek.. x lame lagi.. muarhhhhh

cira said...

aishah - macik ecah, kalu nachik nk panggil mitot pun leh.. hihihi...
jom la jmpeee... jom la.. jom laaa

cira said...

kak liya - dh besar dahh.. dh leh jadi flower gurl akak dah.. haha

tatik - tq kakak tatik... hihi

cira said...

murnie -

misha baru2 ni je leh jalan.. dlm minggu ni.. tp gigil2 lagik...

awak sabar sket ek.. hihi

sharEna said...

comel mica nie =)

Lieya said...

Ahaaaa menarik punye cadangan ituu.. i likeee.. ahahaha k.lia link ira yerkkk