Tuesday, February 8, 2011

utk mica lagik...

salam..

ari tu aku ade cerita pasal order baju online kan... alhamdullillah.. nampaknye sume berjalan lancar.. malah kami dh tambah order since fara dh terlebih masukan duit dalam akaun paypal.. tp ade yg aku order tu dh sold out...xpe lar, leh order yg lain.. hihihi...kebetulan pulak, Old Navy masih lagi ade sale.. kitorg pun tambah order.. tp dlm tambah2 tu, terlebih plak drpd balance asal.. so fara kene top up lagik sket... kuikuikui

tp untuk pengetahuan rakan pembaca semua, barang2 tu blum smpi lagi... maybe amik mase dlm paling lame sebulan utk smpi ke tgn aku ni.. so that, aku x berani syorkan kt sape2 lagi.. sbb kami pun dalam proses percubaan.. harap2 semuanye berjalan lancar, lagi pulak akak tu mmg trusted orgnye.. dh banyak barang org dia tolong belikan... nnti kalu dh selamat smpi kt tgn aku, aku bgtau eakk.... hihihi

ok, bercerita tentang tambahan order tu.. aku cume order jeans je utk mica.. ye lahh baju dh 5 lai.. tp suar xde.. (papa kate, mcm xde suar lansung plak kn ko ni mama.. hahah).. ops.. aku pun ade order stokin utk mica ngan anak angah... biar pki same2 mase raye nnti... hihihihihihihi.


$10.00


$0.79... hihi
 so total ade 9 barang la yg aku tgu... laaallalalala... x sabarr nye... walaupun xde barang aku.. kuikuikui


ok bercerita pasal shopping offline plak, ari tu ade kirim botol weego kat fara.. ni si aida la punye keje... dia bg review yg tip top punye.. aku mmg la minat botol ni, tp aku tahankn sbb mahal bg aku.. rm69 utk 9Oz..lg pulak, aku dh beli tommee tippee (kirim kat At).. tp akhirnye aku tewas gak.. hahahahaha...

ni la botol weego mica


aku beli yg 9oz punye.. tp kan botol ni besar la... smpi skrg x guna lagi.. anak aku angkat smbil rungut2.. iyyeahh..iyyeaahh..ishh...ish... tu lum masuk susu lagi... sian dia.. tggu la dia gagah sket mcm kakak rissa.. kuikuikuikui.. lagi satu, aku cadangkan kalu anak korang kurang menyusu, beli yg 4 ke 50z tu... comelll jekk tau...tp papepun, botol ni sgt comelll.... sukeee sgt... mama mica pun suke..

ohh ye.. aku nk bg review pasal botol tommee tippee.. sebelum ni mica dh pki avent ngan MAM tp bg aku botol ni best sgt2 tau.. rugi aku x jmpe botol ni dulu.. ciri2 yg aku suke sbb dia ringan, gemuk (sedap pegang), puting dia mcm puting cik B, susu jarang meleleh, murah sket dr avent ngan MAM.. ke MAM lg murah ek... x ingat la..


ni la botol tommee tippee tu.. comell jek.. hihi
pada sape2, yg nk tukar botol anak, leh la try yg ni plak... sgt2 recommended.. :)

hrmm.. sejak jadik mak ni, setiap gaji aku ade misha punye bahagian.. anakk.. anak... korang pun same kann...hihihi

k la.. tata...


with luv, mama misha

4 comments:

MuMMy CHoMell said...

cira..tommee tippee mmg best la..araf guna since baby smpi skang..n now ariq pun guna..kan ade yg special edition tuk boy clr biru n gurl pink..cute sesgt tau..tp tuk ariq 50z cume ade putih saje..lg comel kot..hihihi tomme tippee selalu gak ade diskaun..ko serve kat http://onebabyworld.com selalu buat promo..

cira said...

zai- nape panggil aku cira.. hhheehhehehe... zai, best kan aku baru tau lar... nnti nk beli yg pink tu plak...lawa kannn... hihihih

aku suke sbb dia ringan... :)

thx ye bg link tu..

Lieya said...

yahhh mau jugak botol mcm nie nanti. Hahahah sessi verangan tak hengat.. adoiiiiii peleaseeeeeeeee

cira said...

kak liya - boleh jeee... nnti kite g beli same2 ek.. hihihi