Monday, February 21, 2011

photogediks contest

salam..

berat hati aku nk buat contest ni, sbbnya aku mmg malas nk cari gambar + aku rase mmg x menang... tp kali ini, aku bertindak sebaliknya... aku rajin cari + analisis gambar yg paling gedik yg aku ada...sume ni sbb tuan punye contest ni my very gud fren since aku sekolah lagi.. lama kan.. banyak kengangan sesama... hikhihik

ok la, secara officialnye ni la contest pertama yg aku participate since 4 tahun berblogging.. dulu2 maaruf x bg + aku malas.. skrg ni plak, dia dh bg tp aku masih malas.. kekekkeke

aku tak reti bercontest... so kalu ade yg kurang pls advice ye tuan umah... hikhikhik


ok lah.. picca yg aku nk pertaruhkan of coz la picca my doter.. 
xkn la aku nk letak gmbar sendiri yg gedix kan... kuikuikuikui

dgn menggunakan hairband yg dibeli dr i-city dan berbekalkan pose yg ala2 gembira dapat masuk dlm bakul..
selalunya punggah kain je dlm bakul tu...
mama harapkan mica rajin lipat baju dh besar nnti.. hikhikhik
lebiu... :)

ok lar, 3 org yg terlintas kt kepala aku ialah :

1. dayu mama adam amysar
2. intan ibu rissa
3. aishah mama nashriq

harap2 penyertaan aku di diterima.. aku x harap menang pun, just nk memeriahkan contest my best fren nih... muarrhhhh kat zai... dpt gak ko cari aku kan.. hikhikhikhik

 k la tata...

6 comments:

Puan said...

laling kenapa ko tak tag kt aku. ekekekek

Lieya said...

Alalalalaaaa.. tomeynyeee... caiyok misa caiyok... untie lia pun sokong mica jugee... yahhh menangggggg

cira said...

cik puan - kalu aku tag ko, tahun depan pun lum tentu ko masuk... kekeke... ko nak ke? masuk je la wei...

kak lieya - 1st time masuk contest... x harap menang pun... sbb kawan2 nye blog... xmo bias.. kekekkee

MuMMy CHoMell said...

mama mica gediks tau..hahaha.. da..da siyess.. aku dtg jenguk peserta contest..jgn rso eh kwn2 mama mica.. walaupun mama mica n MuMMy yg chomell ni bes fren, tp Mummy bukan barisan juri..kih3x.. tuk mica syg...Best of Luck babe..;)

irenedahayu said...

tq ling.. aku ambik, nanti aku buat kat blog aku plak...

cira said...

zai - tq.. hihihi

dayu - masuk tau.... mane tau ade rezeki si tomey adam... hihihi