Monday, February 28, 2011

mama pening..

salam..

spt yg sedia maklum, minggu ni adalah minggu utk meraikan umur mica setahun.. mmg awal seminggu.. sbbnye, tarikh ni la yg macik2 yassin available utk bace doa selamat semperna kak ngah masuk 7 bulan preggy... x lama lagi, mica jadi kakak.. yeayy!!.

ok2.. back tu da topic..

1st time nk meraikan anak, sgt la pening buat aku, even hal makan2 mak aku uruskan... dan aku cube bahagian khemas, goodies, decoration and side menu.. tp tu yg wat aku cukup pening.. patut la mak aku pening, mase nk kawenkn aku.. muahhahahaha

actually, majlis ni kecillan jek.. aku x jemput ramai org pun.. rasenye aku cume mejemput bff aku, dept. aku, ngan geng surau (sbb majoriti geng surau dh ade baby).. hihihi.. opss, x lupe gak BGWS group.. di harap kalian sudi la dapat ye...

ok laa.. aku pening bab ni sbnrnyeee.. ke x payah pening sgt eak... confius dh aku... kekekke

1. belon - banyak mane nk guna.. aku beli 50pcs.. cukup tak eak?

2. goodies - aku buat 50pcs... cukup x nk cover sume budak eak.. aku bg budak2 je yee.. mak budak sila tolong makan jajan2 dpt tu sbb nnti anak2 korang sakit gigi.. kekekke

3. aku nk DIY birthday banner.. tp x sempat2... kertas sume dh beli.. karang aku beli yg dh siap je kang... ohh.. ini masalah aku.. kuikuikui

4. aku juga nk DIY hair clip utk all the gegels... tp x sempat2 gak.. barang2 sume dh ade.. ini pun masalah aku.. :P

5. ...

eh ni je ke masalah aku? sket je eak.... kekekekkekee.. so pada sape2 yg nk tolong aku, tolong lar bgtau mcm manenk decorate belon cantek2... pls.. pls... ari tu dh tnye kat kedai, tp lupe.. - ini pun masalah aku rasenye... muahahhaha

k la.. tata..

entry yg x best... kalut je aku taip.. sbb minggu ni aku bz sgt2... camne ni.. %$#^&^%^

seb baik budak ni lately banyak buat perkaar2 yg memikat hati, terhibur sket mama ngan papa dia

miss u.. muahhh...
k la.. tata lagik... :P

5 comments:

bonda dadif aka akish said...

gegal aje dpt hair clip??

boboi ????

ahaa..mak boboi leh dpt la gtu...

=)

nanonano said...

alaaa jelesnye,
ade gak buat majlis tuk celebrate,
kite xde plan ke ctu pun, tsk tsk..

cira said...

kak - mmg sape anak boboi, mama dia la kene pki... kalu x kecik hati mica. kekekke

nano - ala awak, kecik2 jek.. ini pun sbb same ngan majlis adik.. jarang la wat besday party kt umah ni..last mase adik ira umo 3 tahun.. skrg dh 18 tahun dah dia..

lame kan.. kekek.. untung mitot.. mak dia pun sambut besday kat tadika jek.. kekekke

MuMMy CHoMell said...

aku dijemput x ni.. mesti best party mitot ni.. huhuhu

Puan said...

Uish tak lama lagi mica leh pakai tutu. Ekekekek