Tuesday, February 1, 2011

GBWS

salam..

short form utk ape ni eak.. owwhh.. ni bu kan sejenis makanan mahupun sejenis penyakit berjangkit ye kawan2.. hihih

ok la, aku bgtau.. GBWS tu stand for Gathering Blogger Wilayah Selatan

OMG... i'm gonna be 1 of the participant...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

kawan2, entry atas ni dikarang pd malam Sabtu..hati berbunga riang.. berdebar pun ade.. sbb x kenal pun sume org.. yg sy kenal macik aishah (ngan aishah dh lame kawan.. tp x penah jmpe pun.. kenal sbb aku tnye, mane dia sewa baju pengantin.. ade tak saiz besar.. kekekekk.. see lama kan.. ), pastu ngan fashya plak aku penah sms ngan email sbb nk beli high chair dr dia.. mase dia antar ke umah, aku xde...so x dpt lar jmpe..

dayu plak, aku suke ngk belog dia, dr mase lum kawin lagik sekali ngan aishah.. mase sibuk2 wat persiapan kawin.. time tu aku dh ade belog, tp aku private kn smpi lah seru dtg aku publishkn belog kesayangan ni pada bulan sept 10.. lame kan belog ni aku wat pekasam..

yg lain2.. x kenal even blog diorg pun sy x penah ngk dulu..(sorry, tp sy rase korang pun x penah ngk belog sy yg suam2 kuku ni kan... hihihi) mase nk g tu, gigih hafalkan muka memasing.. opss.. tp fashya ade jemput naili @ mama dadif.. yg ni aku kenal laaa.. kenal dr sekolah smpi la ke tempat keje.. kkekekkeke..

langit mmg tak selalunye cerah.. (tp mmg ujan pun time tu).. plan bertukar ke umah aishah.. thx aishah sbb sudi jadikan umah awak as port gathering.. tp i cant make it.. sedey tul la...:( laki aku pun tau aku sedey... tp dia heran gak, x kenal pun nk jmpe.. kuikuikui..

tak pe la kawan2.. next time kite jmpe ek... time tu sy aku me'make suke'kn diri supaya available.. there;s always next time kan..insyaAllah..

sbb geram x dapat g, tp aku dh plan, mica pki baju ape sume dah.. aku pkikan baju yg aku mmg plan nk pki on that day.. hahahhaa.. mama meroyan...

ni la buah hati pengarang jantung sy..
anak dara ai yg dlm usaha nk bukak topi..

k la tata.. ni la entry org yg x g GBWS.. kuikuikui

with luv, mama misha

7 comments:

irenedahayu said...

ling, ni aku baru bleh buka blog ko. sekali ada nama aku.. kah kah kah... selamat memblogkan diri...

cira said...

wes... ni dayu lain la.. ngan ko aku x malu dah.kekeke

dayu - aku dh lame publish la.. kuikuikui

ღnFashyaღ said...

cira, fashya ade mesej cira tanya g ke x... tapi cira tak balas. kitrog=jaja, kak nani n fashya naik 1 kete ke tiram.....kalo tak boleh gomol misha..hihi

Aishah Rahim said...

Makcik, kita sedih tau awak tak datang. nanti lain kali, kalo buat 2nd time, datang eh? Atau nak jumpa personal2? Kekekekeke.

Ms.Gegirl said...

waakakkaka..dayu perasan wei.
mula2 aku baca komen dayu aku terkjut gak..bila dayu msk geng johor ni. upnya mek tu perasan ye.

MuMMy CHoMell said...

bestnye..siap ade geng blogger2 kat Johor..camne tuh?? cam nk buat jugak la..kihkihkih

cira said...

fashya - sorry... ira tukar number... nnti ira sms no baru ek... hihi

macik aishah - jom2.. bila la tu ek... nnti dtg besday mica lah ek.. hihi

aida - dayu lain tau.. hikhikhik

zai - kuikuikui... ko g cari blogger2 area putrajaya... leh kenal2...